OW Debug - Notice
Message: Undefined index: jy
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/blogs/controllers/user_blog.php
Line: 289
OW Debug - Notice
Message: Undefined index: jy
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/blogs/controllers/user_blog.php
Line: 289
Reklamci tarafından yazılan 34 Blogları | Sosyallift©
Loading...
 
tr

''Başarı asla  tesadüf değildir.''

Reklam için fikriniz yok ama reklam konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu durumdasizlere yardım amaçlı bir makale hazırladık. Zaman zaman firmamız tarafından özel yardım konulu yazılarımızı sizlerle Sosyallift üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz. Sorun ve yardım konularınız hakkında yorumlarda dilediğinizi sorabilirsiniz. konusunda uzman arkadaşlarımız yorumlar bölümünden yazımıza yeni tezlerle destekte bulunarak araştımacılarımıza yardımcı olabilirler.... Daha fazla »»

Yumurta, kaliteli protein kaynağı olan mükemmel bir yiyecektir. Peki, bakkaldan veya marketten yumurta alırken kabuğunun rengi sizin için önemli mi, bu konuda bir tercihiniz var mı? Sizce kabuk renkleri farklı olan yumurtaların içleri de besin değeri olarak farklı olabilir mi? Tavukların niçin bazılarının yumurtaları beyaz da bazılarının açık kahverengi? İşte aslında alırken çok dikkat etmediğimiz beyaz ve kahverengi yumurta arasındaki farklar...... Daha fazla »»

Birbirinden güzel yüksek çözünürlükte resimlerimiz umarım hoşunuza gider. Kaliteli resim severler için seçmiş olduğumuz resimleri dilerseniz sayfanıza ekleyebilir,dilerseniz bilgiayarınız'da ve işinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

... Daha fazla »»

Paylaş: