OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Epoksi Terrazzo Zemin Kaplama Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Serkan BEKİROĞULLARI
Serkan BEKİROĞULLARI Mayıs 18 '16
Epoksi Terrazzo Zemin Kaplama

Tanımı:
Terrazo Sistemler; içerisinde mermer, kuvartz, granit, cam veya diğer uygun agrega bulunan karışımın, özel çimento ya da epoksi bağlayıcı ile hazırlanarak uygulanması. Terrazo Sistemler, sınırsız renk ve dekorasyon özgürlüğüyle mimari yaratıcılık konusunda istenilen dizayn gücüne sahip.Terrazo sistemler, her türlü yüzeye uygulanabilen, çok yüksek fiziksel ve kimyasal mukavemetlere sahip. Uzun ömre sahip terrazo kaplamalar, kolay bakımı ve estetik görünümü ile en ekonomik seçim.Terrazo Sistemler, oteller, alışveriş merkezleri, süpermarketler, havaalanları, fuar ve sergi salonları, eğitim kurumları, restorantlar, konut ve sosyal tesisler ve benzeri tüm alanlarda kullanılıyor.

Epoksi ve Poliüretan Sistemler, coating, multilayer, self leveling, mortar, epoksi terrazo, penetron, CCW-esnek poliüretan zemin kaplaması olmak üzere zeminde duyulan ihtiyaca yönelik olarak seçiliyor.Hijyenik ve kesintisiz olan Epoksi ve Poliüretan Sistemler, zeminlerde, kolay temizlenebiliyor, kaymıyor, dekoratif, yaya ve lastik tekerlekli araç trafiğine dayanıklı yüzeyler oluşturuyor.

Kullanım Alanları :
Epoksi ve Poliüretan sistemler, otoparklar, laboratuarlar, süpermarketler, depolar, endüstriyel üretim alanları, mağazalar, ilaç sektörü, catering hizmetleri, gıda üretim tesisleri ve benzeri zeminlerde kullanılıyor.

Epoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görseller

Epoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görsel sonucuEpoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görsel sonucuEpoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görsel sonucuEpoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görsel sonucuEpoksi Terrazzo Zemin Kaplama ile ilgili görsel sonucu

Paylaş: