OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
yeni üye kayıt sorunu Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Oktay
Oktay Mayıs 28 '16

merhaba bugün oxwallın scripti kurduk admin girişte sorun yok ama yeni üye kaydı yapamıyoruz açıkcası birazda bilgisizim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara simdiden teşekkür ederim....

Paylaş:
Whordark
Whordark Mayıs 29 '16

kurulumdan sonra admin sayfasında değişiklik yaparken uyelik sistemini kapatmış olabilirsiniz. Arkadaşlar eklentisini kapatmış olabilirsiniz. Sorun devam ediyorsa lütfen özelden bilgilerinizi yollayın inceleyelim.

Oktay
Oktay Mayıs 31 '16

kardeşim özelden mesaj attım

Whordark
Whordark Mayıs 31 '16

Sorun Kaynağı :

/home/u6712392/public_html/ow_libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php Sınır: 1451

Mail doğrulama çakışma oluşuyor 1451. Satır sorun veriyor:

Buna sebep 3.party eklenti olabilir özelden admin giriş ve cpanel giriş bilgilerinizi gönderin.

Kendiniz düzenlemeyi takip etmek isterseniz Eklentileri sırası ile durdurun sorun eklenti ile çakışma alanınında gerekli düzenlemeyi yapınız. Konu detayı için çakışma raporunu gönderin.

Geçici olarak dilerseniz E posta doğrulamayı durdurabilirsiniz. Üyelerinizin Eposta ile üyelik doğrulama yapmadan direk üye olabilmesini sağlayabilirsiniz.

Oktay
Oktay Haziran 2 '16

kardeşim o sorunu çok şükür dün hallettim arkadaşla... smtp mail ayarınıda yaptık şu an sorunsuz.. başarıların devamını diliyorum kardeşim..

Whordark
Whordark Haziran 2 '16

SMTP Ayarlarını yaparak çözüm elde etmiş olabilirsiniz ama sorunun kaynağını bulmanızı tavsiye ederim Var olan sorunun çakışma sebebine bağlı olup olmadığını anlayarak çakışma olması halinde sorunu çözüme kavuşturmanız gelecekte sizin yararınıza olacaktır.

Oktay
Oktay Haziran 3 '16

paşa o işi hallettik çok şükür şimdi bir sorun daha var :) gerçi çok oluyoruz ama idare et artık.. sorunum su mesela ana sayfa ve forum da açılan konu başlığının içinde yazılan mesajlarda sayfayı otomatik sayfa yeniletebilirmiyiz mesela ana sayfa 30 yada 60 saniye forumdaki konu açılan bölümünde her 30 yada 60 saniyede otomatik yeniletebilirmiyiz şidmdiden teşekkürler..

Whordark
Whordark Haziran 3 '16

Sormaktan yorulmayın biz cevap vermeden yorulmayız Özürlük Kusurluk bir durum söz konusu olamaz.

CEVAP: http://www.sosyallift.com/forum/topic/2138 Açık kaynaklı form sayfalarında daha çok bilgi edinebilmek için Forum sayfalarımızdan bilgi alabilirsiniz. Sizden ricam başlık konularına göre sorun yardım bildirin aynı sorunları yaşayan öğrenmek amaçlı bilgi toplayan arkadaşlarımızın aramalarda sitemize erişim sağlayarak sitemizden faydalanabilmesi için her sorun için bir sayfa açılmalı. Google aramalarında tek bir sayfa içerisinde birden fazla konu gösterilmiyor.

Her zaman yardım etmek için buradayız.

Roma Reklam Aş.
Roma Reklam Aş. Haziran 3 '16

Lütfen var olan konu başlıklarının altına sorun bildirimi için devam edelim.

Forum sayfamızda bir çok kişinin aynı sorunu yaşaması sonucu Konu başlığı altında yaşanmış sorunun çözümüne ulaşmak daha kolay olur. Aynı sorunu yaşayan ve çözümü hakkında sizlere bilgi verebilecek üyelerimizden de yardım almış olursunuz. Forum sayfalarında abonelik sistemi ile tüm abonelerimize mail bildirimi gönderilmekte. Bu durumda cevap alma olasılığınız daha hızlı olur.