Loading...
 
tr
İddaa
Yönetici : Whordark
Aktivite : Aralık 23 '14
Whordark
Whordark Aralık 23 '14
  • 7676

    iddaa HeyeCanlı
    Seçtiğiniz maçın ilk yarı ve 90 dakika sonucunu cep telefonunuzdan almak istiyorsanız SONUC MAC KODU yazıp kısa mesajla 7676'ya gönderebilirsiniz. Birden fazla maçın ilk yarı ve 90 dakika sonucunu öğrenmek isterseniz, maç kodları arasına virgül koyabilir, eğer maçın kodunu hatırlamıyorsanız Maç Kodu yerine TAKIM ADI yazabilirsiniz.

    Örnek: SONUC 111 Örnek: SONUC 111, 243, 314 Örnek: SONUC LEEDS


    iddaa CANLI CANLI
    Maç sonucu ile birlikte her gol atıldığında haberim olsun derseniz, CANLI MAC KODU yazıp kısa mesajla 7676'ya gönderirseniz, ilk yarı ve 90 dakika sonuçlarına ek olarak "maç başladı" ve "gol mesajları" da cebinize gelir. Birden fazla maçın CANLI sonucunu öğrenmek isterseniz, maç kodları arasına virgül koyabilirsiniz. Eğer maçın kodunu hatırlamıyorsanız Maç Kodu yerine TAKIM ADIyazabilirsiniz.

    Örnek: CANLI 111 Örnek: CANLI 111, 112


    iddaalı TARAFTAR
    iddaalı Taraftar servisi ile istediğiniz takımın her maçı için ayrı ayrı talepte bulunmak zorunda kalmazsınız. Sadece 1 kısa mesajla seçtiğiniz takımların tüm maçlarının golleri ve sonuçları düzenli olarak cep telefonunuza gönderilir.

    Örnek: KAYIT ARSENAL
    Kaydettiğiniz takımı iptal etmek için: SIL yazıp 7676’ya göndermeniz yeterli olacaktır.


    Oran ve Maç Kodu Sorgulama
    Bu hizmetle ayrıca maçların oranlarını ve kodlarını da sorgulayabilirsiniz.

    Örnek: ORAN 165 Örnek: KOD ARSENAL

    Turkcell, Vodafone ve Avea kullanıcıları bu servisten faydalanabilir.



    * Avea ve Vodafone kullanıcılarının gönderdikleri mesajlar ücretsiz, Turkcell kullanıcılarının gönderdikleri mesajlar 0,50 TL’dir. 3677’den alınan her mesaj tüm operatörler için 0,40 TL’dir.
Gönderi için grup üyesi olmanız gerekiyor.