OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Rüyada Eşek Görmek Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Mayıs 27 '17

Rüyada eşek görmek son zamanlarda şansınızın yaver gideceğine, yüksek derecelerde işler yapacağınıza ve saygınlık kazanacağınıza işaret eder. Rüyada dişi bir eşek görmek geçinme kolaylığına ya da güzel ve hayırlı bir işe delalet eder. Rüyada görülen dişi eşeğin doğurması rüyayı gören kişiye maddi açıdan güzel bir yaşam olarak yorumlanır. Rüyada eşeğin birden fazla kuyruğu olduğunu görmek, rüya sahibi için bir çok yerden para veya mal geleceğine işaret eder. Rüyada kendisini eşek halinde görmek, yakın arkadaşlarınızdan, dost ya da akrabalarınızdan gelebilecek kötülüğe, zarara delalet eder.

Rüyada Eşeğe Binmek

Rüyada eşeğe bindiğini gören kimse için, hayırlı ve güzel günler yakındır. İşlerinin zamanla daha iyiye gideceği ve zenginliğe yorumlanır. Bazen rüyada eşeğe binmek seyahat olarak da yorumlanır. Rüyada eşekten inmek sıkıntılı ve zor zamanlara delalet der. Maddi olarak zor duruma düşeceğinize ve paranızı har vurup harman savurmamanız gerektiğine işaret eder. Eşekten düşmekte eşekten inmekle yanı şekilde yorumlanmıştır ancak sıkıntılı ve zor zamanlar, maddi açıdan gelecek zorluk aniden olacaktır ve elinizden gelen hiçbir şey olmayacaktır. Rüyada dişi eşeğe binmek iş ve ey hayatınızın iyiye gideceğine, hayra ve berekete işaret eder. Bindiğiniz eşeğin öldüğünü görmek, ecelinizin yaklaştığına delalet eder.

Rüyada Eşek Anırması

Rüyada anıran bir eşek görmek, sizden alt kademedeki insan ya da insanlar tarafından hakarete uğrayacağınıza, iftiraya kurban gidebileceğinize işaret eder.

Rüyada Eşek Kesmek

Rüyada eşek kesmek, rüya sahibi için malını ve parasını harcayıp, zor duruma düşeceğine ve ilerde geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir. Eğer rüyada eşek kesilip etinden yenildiyse yapacağınız büyük bir ticaretten güzel kazanç sağlayacağınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada Eşek Ölmesi

Rüyada eşeğinizin öldüğünü gördüyseniz, maddi açıdan büyük kayıplar vereceğiniz ve geiminizin zorlaşacağı şeklinde yorumlanır.

Paylaş: