OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Rüyada hayvan öldürmek Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Kasım 1 '17
Rüyada hayvan öldürmek dini inancınızın bozuk olduğuna işarettir. Bazı rüya yorumcularına göre de aşk ve geçim konusunda şansınızın yaver gideceğine işarettir.
Olumsuz olarak birinden zarar görmeye ve hastalığa yorumlanır. Bazı rüya tabirlerinde ise bölge halkının sıkıntı yaşayacağına işarettir.
Ünlü düşünür Ebu Musa Câbir bin Hayyan tabirinde herkese karşı iyi olacağınıza, kimse hakkında art niyet taşımayacağınıza ve herkesin hacetini reva edeceğinize işarettir. Salisen bazı rüya yorumcuları görülen rüya için aynı özellikteki bir bayanla evleneceğinize ve ondan hayır göreceğinize işarettir.

ÖNEMLİ Şunu hemen ifade edelim ki, her şeyin en doğrusunu Allahu Teâlâ bilir. Rüyaların gerçek olması için günahlardan sakınmak ve Allah’a kulluk etmek gerekir. Her görülen rüya da çıkacak diye bir şey yoktur.

Lütfen aşağıda yer alan “yorum yap” bölümünü kullanarak sizde rüyalarınızı bizimle paylaşın.

Rüyada Bir Hayvan Öldürmek

Rüyada bir hayvan öldürmek, rüya sahibinin eskiden yaptığı hataları düzeltmek için çok geç kalmış olduğunun göstergesi kabul edilir. Rüyasında köpek öldürdüğünü gören kişi, kendisini sevmeyen ya da kıskanan kişilerden kurtulur. Rüyasında hayvan öldürdüğünü gören kişi, büyük bir günah işleyecek olabilir. Rüya sahibi yaptığı işlere dikkat etmelidir. Rüya sahibi fark etmeden yaptığı bir şey yüzünden hem Allah katında hem de çevresindeki insanlarca kötü görülebilir. Rüya sahibi kendini korumalıdır.

Üye Olun Ağınızı Genişletin

Sadık Hatice hulya bağdatlıoğlu Yiğit Mahmut aygen Arzu Oktay kaynar Ahmet Leyla Hazal Kaya Samet ÖZ Şükrü Gülizar Akşahin Arif Candan Derindereli Nesrin Birdal Akyol Ali Budraç Aleyna Tilki [official] Sevda özbek Metin Ben Kim Bhatti Hire Pretty Girl Selman bahadur Radika Verma hakkı keskin Ercan Suat Yıldıray Davut Burak kotur Whordark Damla Özsu Melisa TABUTÇU Seyyah AKINCI sema vural Elanur KESİCİ Recep Tayyip ERDOĞAN Murat BOZ Emir BÜYÜK Menekşe ĞEDİKLİ Gülciçek  FİDAN Cisil Nur NARCI Evde İş Fırsatları Evlenmek isteyenler Hatice çoban Hümeyra ŞAHİN Sandra Bullock duygu elban Sevgi KÜPELİ Semanur Artıç Silviya Shenkova tuğçe can Tuğçe Şener Tatil.com Rizom Tatil Köyü Akın Tekstil KÖKSALLAR MOBİLYA Çankaya Escort Gamze Zeynep GÜLPERİ Mada Buzuk Doriina Ágoston Tülay Kumaşçı Breanna Perry Astroloji

Sosyallift Sosyal Paylaşım Ağını keşfetmek için üye olarak yakın çevreniz ve yeni çevreler edinerek eğlenmenin tadını çıkartın.

Sosyallift forum ve Sosyallift History ile daha fazla bilgiler edinebilirsiniz.

Düzenlendi... Serkan BEKİROĞULLARI (Şubat 9 '21)
Paylaş: