Loading...
 
tr

Yaz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen Windows 10’un Microsoft'un son işletim sistemi olacağı açıklandı.

windows tarih karışıyor ile ilgili görsel sonucu

Yazılım devi Microsoft, Windows'un 10. sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hem tablet, hem bilgisayar hem de telefon sürümü bulunacak olan Windows 10, bu ismi taşıyan son işletim sistemi olacak.

Konuyla ilgili açıklama firma yetkililerinden Jerry Nixon'dan geldi. Nixon bir etkinlikte yaptığı konuşmada Windows 10'un Windows'un son sürümü olacağını açıkladı. 'Windows 10'u piyasaya sürüyoruz ve bu yeni sürüm Windows'un son sürümü olacak. Hala Windows 10'u geliştirmeye devam ediyoruz' diyen Nixon, yeni bir dönemin ipucunu da verdi.

Microsoft'un önümüzdeki dönemde Windows'u ayrı bir yazılım yerine bir servis olarak sunacak. Bu sayede işletim sistemini bir kez satın alanlar (muhtemelen ücretsiz) güncellemelerle kullanmaya devam edecekler. Yeni işletim sistemi benzer bir şekilde güncelleniyor. Windows 7, 8 ve 8.1 kullananlar ücretsiz olarak Windows 10'a geçiş yapabilecekler. Benzer durumun gelecekte piyasaya sürülecek işletim sistemlerinde de geçerli olması bekleniyor. Windows 10'un servis olarak kullanıma ne zaman sunalacağı ise şimdilik belli değil.

Kaynak: Al Jazeera

windows tarih karışıyor ile ilgili görsel sonucu

eknoloji ve yazılım devi Microsoft yeni windows 10 işletim sistemi sürümü ile pencereleri kapatacak mı? Windows 10 sürümü son sürüm mü olacak? Windows güncellemeleri son mu bulacak? Tüm bu soruların cevapları haberimizde!

Teknolojinin sürekli yenilendiği ve geliştiği bu günümüzde dünyanın önde gelen şirketleri kendi yazılım ve donanımlarını yenilemeye ve geliştirmeye hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de hiç şüphesiz Microsoft şirketi. Yazılım devi Microsoft'un "Windows" güncellemeleri son mu olacak? Artık windows 10 işletim sistemi sonrasında başka windows olmayacak mı? Windows 10 ile birlikte windows pencereleri kapanacak mı?

Dünyaca ünlü yazılım devi Microsoft'un Windows 10'un geleneksel işletim sistemi döngüsünde yayınlayacağı son işletim sistemi olacağı, Microsoft tarafından da doğrulandı. Bu, Windows 10'dan sonra Windows 11, Windows 12 gibi birçok geliştirmeyi bir anda getiren güncellemeler görmeyeceğimiz anlamına geliyor.

oku  png ile ilgili görsel sonucu

WhatsApp'ı İndir


Paylaş:

Duvar

Yorum yok
Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

Mesaj

Yazar Hümeyra ŞAHİN
Eklendi Mayıs 11 '15
blogs+show_all_blogs

Oy

Verdiğin oy:
Toplam: ( 0 skorlar)