OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
BİZİM SARSAN TOP 40 OXWALL EKLENTİLER 2 Bloglar | Sosyallift©
Loading...
 
tr

O 2014 var Eyvah! Yani bütün sadık okuyucular, arkadaşlar, müşteriler ve ortaklar dileyerek başlamak için gidiyorum EWT bir-ekstra sıradan ve mutlu bir yeni yıl.

yıl 2013 gerçekten Oxwall sürece üretken biri olan topluluk yazılım husustur. yıl birkaç temalar, geliştiriciler araçları ve özgür ve prim eklentileri ton üretimine gördü. Bu sayımızda, biz 40 en önemli bakıyor olacaktır Oxwall 2013 yılında bizim yılını sarsıldı eklentileri.

20. Facebook, G gibi Video İzleyici +

21. Kullanıcılar Hızlı Arama + Site İçi Arama

Üyeler kolayca herhangi bir sayfanın web sitenize öğeleri arayabilirsiniz.

22. Sık Üyelerin favori olarak diğer üye eklemek sağlayan kullanıcı profili sayfasında yeni bir sekme oluşturur.

23. Benim Dosya Yöneticisi Üyeler upload ve kendi hesabına dosyaları yönetebilirsiniz.

24. Fundraising / crowdfunding . Kolay bir şekilde sosyal ağ bağışlamak insanlara sormak Not: Paypal Fatura veya bu eklenti çalışması için başka bir ödeme işlemci requred edilir. 25. Profil Kapak Her üye bir kapak resmini yükleyebilirsiniz. Facebook ve G o Oldukça benzer +

26. Tiny Sohbet Tiny Chat web sitenizde metin ve görüntülü sohbet odası gömer flash uygulamasıdır. Servis tinychat.com tarafından desteklenmektedir. Genel bir kullanıcı adı her kullanıcı için oluşturulur ve kullanıcıların web sitenizden doğrudan kendi Facebook arkadaşlarıyla bağlanmak ve sohbet edebilirsiniz. 28. Genişletilmiş Toplu Posta Senin admin panelinden doğrudan kullanıcılara iç ve dış kütle mesaj gönder.

29. Smiles Smiles eklentisi, bir eklentisi herkesin 2013 yılında görmek istedim ve bu yüzden oldu olduğunu.eklenti web simileys işlevsellik ekler. Ben bazı gelişmeler olaylar, video, fotoğraf ve bağlantı sayfaları için özellikle yapılması gerektiğini düşünüyorum, ben çok iyi bu benim 2013 sarsan söyleyebiliriz.

30. Avatar Geçmişi Avatar tarih albümüne yeni bir fotoğraf yüklenen her zaman kapak resimleri ve avatarları ekler otomatik olarak her kullanıcı için bir fotoğraf albümü (örneğin profil resimleri) oluşturur ve.

31. Password Strength Meter Kullanıcıların bu Parola Metre ile güçlü bir parola almak Yardım.

32. Fotoğraf Carousel Bu atlıkarınca eklentisi ile siz yeni ve özellikli fotoğraf gösterin.

33. Otomatik Kullanıcı Temizle Net kullanıcıya benzer; bu programı belirli bir zaman süresi içinde inaktif olan otomatik kaldırarak kullanıcıların aklı başında web sitenizi tutar.

34. Üyeler Mekanlar Ben 2013 Üye şehri tam bir IP adresi her kullanıcı tabanı için bir konum haritası oluşturmak benim sosyal ağ yapılmış bir eklenti metion yoksa bu liste eksik olacaktır. Bu konum her zaman düzenlenebilir ya da kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Eklenti aynı zamanda kullanıcıların profil sayfasında bir konum haritası widget'ı ekler.

35. PayPal Fatura Paypal Fatura eklentisi Oxwall mağazasında sayısız ödeme işlemcileri sadece 1 örnektir. Bu web sitenizden ödemeyi işlemek için kullanılır.

36. Grup Kapak Grup sahipleri / yaratıcıları kendi gruplarına kapak resim ekleyebilirsiniz.

37. Üye Ödüller Üyeler belirli etkinlikleri gerçekleştirmek için ödül alırsınız. Bu yoğun bütün gün senin üyelerini tutmak için en kolay yöntemdir.

38. Kullanıcı olarak Oturum Aç Web sitesi için kullanışlı bir eklenti düzgün bir sorunu araştırmak için yöneticileri. Bu eklenti sayesinde web yöneticileri bir kullanıcının hesabına erişmek için yapar.

39. Facebook, G gibi Photo Viewer + Adından da anlaşılacağı gibi, bu 'hayır adamın arazi' sizi tutmaz bir fotoğraf görüntüleyici.

40. Oluştur mesajı + Grupları ve Etkinlikler toplu e-posta Üyeleri arasında kitlesel mesajlaşma imkanı ekler.


OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Paylaş:

Duvar

Yorum yok
Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

Mesaj

Yazar Whordark
Eklendi Mayıs 29 '15
blogs+show_all_blogs

Oy

Verdiğin oy:
Toplam: ( 0 skorlar)