Loading...
 
tr

Facebook'a gizli giriş : Konu başlığında anlaşıldığı gibi facebook'a gizli giriş yapmayı anlatacağız sizlere. Lakin bu giriş şifre çalma yada profil hack'leme ile alakalı değildir.

Öncelikle konuya başlamadan önce Facebook'dan bir yeni bir sayfa açalım. Bu sayfaya Kısmen onunla alakalı kişileri sadece ekleyerek kabul ettirme. Sayfa ismi Yine kişiye yakın biri ve pek ilgilenmediği ama yakınında biri olması şartı ile oluşturunuz.

Oluşturduğumuz sayfaya kendimizi asla eklemiyoruz. buna asla yapmayacağın bir not olarak unutma. Amacımız gizli bir tünel açmak olacak.

Tünelin amacı :

Hedef kişinin sizi engelleme yada arkadaşılık'tan çıkarması durumunda sizin o kişi hakkında bilgi yada o kişi ile hiç bir bağınız olamayacak. Bu durumda tünel Profilinizi kullanıyorsunuz. Tünel iki sayfa arasında bir bağ geçiş oluşturma demektir.

Hedef kişiye arkaşaş'lık yolluyoruz sakın saçma sapan mesajlaşmalar yapmayın hatta bu profilinizde asla Ekli olmayın Asla Eklenme ihtimali olan kişilerle mesajlaşmayın. Sizin için tünelin önemi ne dereceyse o derce gizlilik konumunu yükseltin. Sayfanız tamamen kısıtlandığı durumda. Hedef kişide ekleme kabul etmesi ile yüksek ihtimal ile mesaj ve bir cevap kısmı oluşabilir kişi sizin kim yada ne oldugunu sormak isteyecektir. siz gayet normal o kişi oldugunuz edası ile bir cevap ve hemen ardına sayfayı dondurunuz.Artık o kişinin listesinde kalaçaksınız. Unutmayın bu tünelden bir hack durumu söz konusu değildir sadece en kötü durumlarda sayfaya sızma yapmak için. Henizin bildiği üzere bazı kişiler facebook ayarlarını ayarladımı onun resmi ve adından başka bir sayfa görnümü elde edemeyiz.

Bazı arkadaşlar der ya zaten ben bunu düşünürdüm ama arkadaşlar bu gizli tüneli sadece bir kişide değil genel olarak kullandığınız bir tünel olarak size kalıcıdır. Her zaman sürekli sahte profile uğraşamayız. Yeni profilin oluşturma tarihi ve geçmişini doldurmak hep yeni tarih olacağından bir işe yaramaz.Sürekli konuda gizlilik ön plana alma sebebi bu kişi sosyal medya konusunda kimse artık aptal değil.

Sizin bu tüneliniz size ne sunar :

  • Arkadaşın seni silmesi durumunda bir bağın kalıyor.
  • Hedef sayfa içeriği ve güncel durumunu görme imkanı.
  • Hedef kişi durumu. Online - Ofline
  • Hedef kişi arkadaşlık durumu.
  • Hedef kişi paylaşım ve hesap hareketleri.
  • Hedef sayfa iletişim. ( Ölüm kalım meselesi olmadıkça iletişimi kurma kimliğiniz açığa çıkmamalı.)
  • Sevin arkadaşısın hala...:)

Paylaş:

Duvar

Yorum yok
Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

Mesaj

Yazar Whordark
Eklendi Ocak 26 '15
blogs+show_all_blogs

Oy

Verdiğin oy:
Toplam: 4 ( 1 skorlar)