OW Debug - Notice
Message: Undefined index: jy
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/blogs/controllers/user_blog.php
Line: 289
sude tarafından yazılan 23 Blogları | Sosyallift©
Loading...
 
tr

Bilim insanlarının, evrenin oluşmasını sağladığı iddia ettiği Büyük Patlama’yı (Bing Bang) inceleyen astrofizikçi Ranga-Ram Chary, paralel evrenin izine rastlamış olabileceklerini açıkladı......... Daha fazla »»

 

1. Uyku ile ilgili hormonlar

Öncelikle vücudumuzun zinde kalmasını sağlayan bazı hormonlar vardır ve bu hormonların dengelerinin belli saatleri vardır. Mesela vücudumuzu zinde tutan kortizol hormonunun kanda en yüksek olduğu seviye sabahleyindir. Bu seviye gün boyu giderek düşer ve gece saat 23:00'te en düşük seviyeye ulaşır. Bir diğer hormon melatonin ise büyüme ve vücut sağlığını koruyucusudur. Onun da en yüksek olduğu saatleri 21:00-03:00 arasıdır.

... Daha fazla »»

CMS - İçerik Yönetim Sistemi Nedir?

İçerik yönetim sistemleri, site sahibinin ve yetkilendirmiş olduğu kullanıcıların kullanıcı adı, parolası gibi hesap bilgileri ile ulaşabildiği yönetim panelini kullanarak web sitesinde içeriği meydana getiren içerik yazıları,ilgili resimler, dosyalar vs.. bilgilerini kendi değiştirebildiği,istediğinde bu bilgileri değiştirebildiği, yenilerini ekleyebildiği programlardır.

İçerik yönetim sisteminin amacı, internet ortamında herkesin kendisine verilen yetkiler doğrultusunda sitedeki bilgilere ulaşabilmesi, düzenleyebilmesi ve diğerleriyle paylaşabilmesini sağlamaktır. Tamamen dinamik olan bu sistemlerin birçok çeşidi bulunmaktadır.Kolayca çalıştırılıp kullanılabilmektedirler .

İçerik yönetim sistemlerinin kolay güncellenmesi sayesinde hizmetlerinizdeki bir yeniliği,fiyatlarınızdaki değişikliği veya yeni düzenlediğiniz bir etkinliğin bilgilerini zahmetsizce web sitenize aktarabilir, düzenli aralıklarla güncel tutmayı sağlayabilirsiniz.

İçerik Yönetim Sistemi kullandığınızda her istediğiniz değişiklik için siteyi yönetmek için web tasarımcıya ya da teknik personele ihtiyacınız kalmaz.

Web sitenizi istediğinizde güncelleyebilirsiniz, yaptığınız bu güncellemeler de anında web sitenize yansımaktadır.