Loading...
 
tr
SAĞLIKÇILAR
Yönetici : Erkan ASLANOĞLU
Aktivite : Aralık 9 '16
Damla Özsu
Damla Özsu Aralık 26 '17

Kilo kaybı için akupunktur

Sınırlı zaman ve mevcut pahalı ücretler, bireyleri, günlük etkinlikleri için tam olarak mevcut kalmalarına izin verirken, zamanlarının çoğunu doldurmayan ve paralarının çoğunu alan pratik ancak etkili bir şekilde kilo vermek için alternatifler aramaya zorlar.

Bu, aramanın tercih edilen bir seçenek olarak kilo kaybı için sizi akupunktura götürebileceği bir nokta olabilir. Niye ya? Kilo verme sürecini teşvik etmenin yanı sıra her seans da stres ve kaygılara karşı rahatlatıcı ve rahatlatıcı olabilir.

Ya diğer kilo verme tekniklerinden olumlu ya da olumsuz sonuçlar aldıktan sonra, insanlar hala umutsuzca ihtiyaçlarına yönelik diğer cevaplar aramaya başlarlar (belki de sağlığa nazaran makyaj sorunlarından daha fazla olduğu için).

Akupunktur, geleneksel yöntemlerden bilimsel yöntemlere kadar çeşitlilik göstererek, yıllardır insanlar için popüler bir seçenek haline gelmiştir.

Akupunktur kilo verme tekniği, küçük iğne çubukları vasıtasıyla vücudun belirli alanlarının uyarılmasını içerir. Bu, vücudun gelişmiş bir fiziksel ve zihinsel refahı elde etmeye yardımcı olmak için belli alanları uyarmak ve harekete geçirmek için itilmesi gereken bir harita olarak algılandığı kavramıyla gerçekleştirilir.

Ayrıca, prosedürün kilo verme etkilerini elde etmek için herhangi bir ilaç çeşidine ihtiyaç duyulmaz, kesinlikle artı ve özellikle uzun vadede.

Akupunkturun kullanımı, farklı tıbbi koşulları tedavi etmek ve yönetmek için çeşitli materyallerin iğnelerini kullandıkları yaklaşık beş bin yıl önce Çin'e dayanıyordu.

Günümüzde, genellikle paslanmaz malzemeden yapılmış güvenli alet ve ekipmanların kullanımı ile uygulanmaktadır.


Akupunktur Kilo Kaybı İçin
Akupunktur, alternatif tıbbi bir teknik olarak kabul edilmesine rağmen, Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) yıllar boyunca prosedürün sonuçlarını tanımasını söylemek gerekir.

Prosedür, binlerce kişiden zaten faydalandığını gösteriyor. Buna karşın, bir kişinin herhangi bir kilo kaybı yöntemini uyguladığı her seferinde doğal ya da olmasın, ilk önce hareketsiz bir yaşam ağırlığına ve zayıf beslenmeye neden olan sağlıksız bir ağırlığa neden olan ana faktörleri yönetmesi gerektiğini not etmek önemlidir.

Akupunktur ile kilo kaybı, işkence diyetleri gerekmez. Gerekli olan şey, davanıza özgü sağlıklı kilo kontrolü planının gerekliliklerine göre yemeyi öğrenmektir.

Akupunkturun kilo kaybı için 10 önemli özelliği, ağırlık yönetiminde bir seçenek olması açısından faydalı olabilir:

1. Akupunktur kilo kaybı için çalışır mı?
İddia, akupunkturun vücut dolaşımını uyaracağı izlenimini içeriyor. Bu, kalori yakma yeteneği ile yardımcı olan enerji akışı için hayati önem taşır.

Akupunktur kilo almanın diğer faktörlerini çözmeye çalışır; iştahı azaltmak ve metabolizmayı arttırmak yararlıdır, bu da yediğimiz yiyeceklerdeki besin maddelerinin daha iyi kullanılması demektir.

Ayrıca, akupunktur hem gıda alımı için önemli bir neden olan stres ve kaygıları azaltır.

Akupunktur Kilo Kaybı dolaşımı için

2. Endorfin seviyesini arttırır.
Akupunktur tedavisi endorfin seviyelerini arttırır (afyon nörotransmitterleri).

Endorfinlerin rolü, beyindeki limbik sistem (hipotalamusun ait olduğu bir sistem) ile ilişkilidir ve bunlar, kendileri ile etkileşime girdiği belirli reseptörleri içerir.

Akupunktur hastanın kilo verme arzusunu ve istekliliğini değiştiremez, ancak kilo sorununu çözme konusunda motive olan kişilerin kapasitesini artırmaya kesinlikle yardımcı olabilir.

Akupunktur Kilo Kaybı Endorfin için

3. Akupunktur ve Zayıflama İçin Kesin Amaçlar
Akupunkturda kilo kaybı için çeşitli hedefler belirlenmektedir:

1. Etkili yağ yakmak için metabolizmayı hızlandırın.
2. Kişinin zorla yememesi için stres azaltın.
3. Uygun sindirim fonksiyonunu teşvik edin.
4. Olağandışı saklamayı düzeltin.
5. Gereksiz açlıktan kurtulun.

Akupunktur Kilo Kaybı sindirimi için

4. Akupunktur Tekniklerinde Yaşam Gücü
Yaşam gücü veya 'Qi' nin vücut boyunca enerji yollarında dolaştığı düşünülmektedir. Fazlalığı veya yetersizliği genellikle bir hastalık varlığında görülen dengesizliği getirir.

Akupunktur noktalarının uyarılmasının dengesizliği düzelttiği düşünülmektedir. Qi eksikliği, genellikle metabolizma, sindirim, kan stazı, obezite ile ilişkili hormonlar vb. Ile ilgili obstrüktif işlemlerle ilişkilendirilmiştir.

Akupunktur Kilo Kaybı için chi

5. Obez bireyler yetersiz Qi'ye sahip olma eğilimindedirler.
Obezite üç tipte sınıflandırılabilir:

1. Mide ve bağırsakta ısı.
2. Dalakta ve karında Qi eksikliği.
3. Birincil Qi eksikliği.



6. Zayıflama Akupunktur Tedavisi Kavramları.
1. Mide ve bağırsaktaki ısıyı temizleme ve azaltma.
2. Fu organlarında Qi'nin düzenlenmesi.
3. Su metabolizmasını teşvik etmek.
4. Qi ve kan, Yin ve Yang'ın dengesi ve düzenlenmesi.
5. Savunmacı Qi durgunluğunun giderilmesi.

Akupunktur Kilo Kaybı qi için

7. Hassas noktalardan
Genellikle aşağıdaki noktalar, ağırlık kaybı için iğnelerin akupunktura sokulduğu yerlerdir:

1. Midem: Bu noktanın ilişkisi, esasen dolu olduğunda dahi yemek yemeyi isteyen obez bir insandır.
2. Endokrin nokta: İğneler, obezite vücuttaki sıvı tutulumundan kaynaklandığı zaman bu noktaya yerleştirilir.
3. Dalak: Şeker seviyeleri gibi hormonal dengesizliklerle ilişkili bir nokta.
4. Tiroid: Bu nokta oldukça yavaş bir metabolizma ile ilgilidir.
5. Böbrek: Doğrudan sinir sistemine ve su tutulmasına ilişkin nokta.
6. Shenmen, anksiyete düzeylerini kontrol etmek için akupunktur: Anksiyete, yalnızlık ve hayal kırıklığı gibi doğrudan psikolojik sürücülerle ilişkili olan nokta.
7. Akciğerler: Bağımlılığı olan insanlarla ilişkili yemekler.
8. Ağız: Akupunkturtaki bu zayıflama noktası, sigara içen ve çare gerektirmeyen yalancı insanlarla ilgilidir.

Akupunktur Kilo Verme formu için

8. Kulak tedavisi
Küçük iplerle, kulaktaki belirli noktaları uyarmanın bir yaklaşımıdır, çünkü boyutlarından dolayı, evde veya işyerinde kullanılabiliyor. Zorla yeme arzusunu bastırır.

Mevcut araştırmalar, kulaktaki belirli noktalarda iğnelerin kullanılmasıyla insülin seviyelerinin düzenlenmesine yardımcı olabileceğini gösteriyor.

Zayıflama Terapisi için Akupunktur

9. Biz ne yiyoruz
Akupunktur dengeli bir diyetle el ele gitmesi gereken mükemmel bir alternatiftir. Bu, kilo kaybı için akupunktur tedavisi görürken yeme alışkanlıkları ve fiziksel aktiviteler üzerinde değişiklikler yapmayı gerekli kılmaktadır.

Diyet planı şöyle olacak:

• Şekerler ve gıdalardan zengin, kolayca yağ birikimi oluşturan gıdaları ortadan kaldırın.
• Günde 2 litre su alın.
• Omega 3 ve Omega 6 gibi yağlı asitleri yüksek gıdalar ekleyin. Bunlara orkinos, somon, sardalya ve diğer balık ve deniz ürünleri çeşitleri dahildir.
• Sebzeleri tüketin. Antioksidanlara sahiptirler. Muzdan, makarna, ekmek, patates, pirinç, mısırdan kaçınmak akıllıca olur; zira bunlar vücut yağ depoları yerine enerji için kullanabilecek karbonhidratlardan zengindirler. Kilo kaybı sürecini yavaşlatacaktır.
• Kahve kullanmaktan kaçının ve tahriş etmemesi gereken bitki karışımları veya çayları ile değiştirin.

Akupunktur Kilo Kaybı terapisi gıdaları için

10. Sağlıklı Yaşam Tarzı
Kilo kaybı değerlendirmeleri için akupunktur kesinlikle olumlu geribildirim gösterebilir, ancak ekstra kilo vermeden vücudun dengesine yardımcı olmak için sağlıklı bir düzenli diyetle tamamlandığında prosedür en iyi sonuç verir.

Bundan da öte, günlük rutin egzersize en az 20 dakika eklersek, vücudumuzun pek çok düzeyde iyileşmesine yardımcı olabilir.

Prosedür istenilen sonuçları sağlamazsa veya tamamen inandıysanız, ağırlıklı olarak kilo verme sürecini hızlandıran kurs için sağlıklı bir yaşam tarzıyla kendiliğinden işlev görebilir.

Kilo vermemize yardımcı olacak herhangi bir alternatifi seçebiliriz, ancak her zaman kendi kendine eleştirel olmalı ve alışkanlıklarda gerekli değişiklikleri yapmalıyız, özellikle de metabolizmamızın yağları yavaşlatmasına veya kilo almasına neden olan faktörlere karşı, kilo almaya neden olan faktörlere karşı faydalı olabilecek bir şey haline getirmeliyiz daha iyi bir fiziksel ve manevi anlamda olma yönünde.

Gönderi için grup üyesi olmanız gerekiyor.