OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Design Editor Is Unavailable Until A Successful Build [ÇÖZÜMÜ] Foru...
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Ocak 9 '18

Android St. Görüntüleme Hatası Design Editor Is Unavailable Until A Successful Build

Tasarım editörü başarıyla build -gradle.properties oluncaya kadar kullanılamaz. Android Studio'nun Layout Editor'da, düzen XML'lerini elle yazmak yerine widget'ları görsel bir tasarım editörüne sürükleyerek düzenleri hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bir XML düzen dosyası açtığınızda, tasarım editörü, şekil 1'de gösterildiği gibi varsayılan olarak açılır. Ancak, Attributes penceresi metin düzenleyicisinden kullanılamaz .. android stüdyosu kuruldu ve yeni bir proje yarattı.

Android Studio ekranında, göremediğim cep telefonunu görmeyi düşünüyorum. Hata şu şekildedir: Oluşturma sorunları Aşağıdaki sınıflar bulunamadı: -andriod.support.v7.internal.widget.ActionBarOverlayout Yapı Düzelt. Tasarım editörü başarıyla oluşturulana kadar kullanılamaz. Android Studio: windows 10.: Tasarım editörü başarıyla oluşturulana kadar kullanılamıyor mu? #. .Kotlin Dili Java 8 Dil Düzeni Düzenleyici Geliştirmeleri Uyarlamalı Simge Sihirbazı XML Fontları İndirilebilir Yazı Tipleri Android Dünyası Intellij Platformu Güncellemesi 2017.1. İnşa etmek. Anlık Uygulama Desteği Hız Geliştirme Geliştirme Google'ın Maven Repo Değişim. Hata ayıklama sınayın. Emulator Google Play.

Düzenlerinizin tasarım sekmesi aşağıdaki resim gibi görünüyorsa, Android Studio'nun doğru sürümüne sahip olursunuz. Boş düzen düzenleyicisi. LE, testere dişi şeklinde görününceye kadar Özellikler Görünümü kare içerisinde kümeler oluşturmazsa veya açılır menüde layout_width parametresini "0dp" olarak ayarlarsanız .. Anlık Uygulama Desteği Hız Geliştirme Geliştirme Google'ın Maven Repo Değişim. Hata ayıklama sınayın. Emulator Google Play. Düzenlerinizin tasarım sekmesi aşağıdaki resim gibi görünüyorsa, Android Studio'nun doğru sürümüne sahip olursunuz. Boş düzen düzenleyicisi. LE, testere dişi şeklinde görününceye kadar Özellikler Görünümü kare içerisinde kümeler oluşturmazsa veya açılır menüde layout_width parametresini "0dp" olarak ayarlarsanız ..

Anlık Uygulama Desteği Hız Geliştirme Geliştirme Google'ın Maven Repo Değişim. Hata ayıklama sınayın. Emulator Google Play. Düzenlerinizin tasarım sekmesi aşağıdaki resim gibi görünüyorsa, Android Studio'nun doğru sürümüne sahip olursunuz. Boş düzen düzenleyicisi. LE, testere dişi şeklinde görününceye kadar Özellikler Görünümü kare içerisinde kümeler oluşturmazsa veya açılır menüde layout_width parametresini "0dp" olarak ayarlarsanız ..

Düzenlendi... Whordark (Ocak 9 '18)
Paylaş: