OW Debug - Notice
Message: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74) failed: Permission denied (13)
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_core/session.php
Line: 34
OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Coca cola (Kola + Fanta + Pepsi + Sprite + Lipton + Nestle + Nescaf...
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Temmuz 27 '14

Bu Tür israil mallarını boykot çağrısı.Biz Bazılarını yazdık devamını sizler getirin lütfen.Kayıtsız kalma.Müslüman katillerine bir darbede siz vurun.Ramazan ayında çocuk kadın demeden öldüren katillere bir darbede siz vurun. Lütfen Dikkat edelim satın alıp dökmek yada kırmak değil Mallarını yüzlerine vurmak için İade edelim gerekçe olarak katil malı kullanmıyoruz diyelim.Görsünler Müslüman gücünü.

nilüfer akcay
nilüfer akcay Aralık 14 '15

Arkadaşlar genel olarak bir yanılgı söz konusu coca cola Amerikan malıdır israil ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Ancak dolaylı olarak bir bağlantısı olabilir.

Whordark
Whordark Aralık 14 '15

Nilüfer hanım Amerika Kuruluş tarihine dikkat ederseniz İngiliz sömürge tarihinde Gemilerle Ölüm yolculuğuna yollanan insanların tesadüfen buluşu ile zamanla sıfat kazanmış bir birleşik ülkedir. İnsanların büyük bir kısmı Yahudiler ve Diğer Irk insanlardı. Fransa ve Almanya'nın genel Yahudi soykırımı ile Sonradan Amerika Birleşik Devletine Yerleşen Yahudilerinde zamanla Misyonerler ve Avrupalı Yahudi harekatı sonucu Eğitime verdikleri önem ve İşletmeler kurmaları ile başlayan bir serüvenden bahsediyoruz. Savaşlar tarihinde çalışan fabrikalar yahudilerin işletmeleri ile Yüz yıllarca süren bir oluşumun sonucu şuan Dünyanın enleri olarak bilinen Markalar Sionist 5 Ailenin adı ile dünyayı sarmış durumda. Bu aileler Mallboro - Coca Cala - Ferari -Henkel Ürünler gibi dünya geneli satış ağına sahip tüm firmalara sahipler, ya tamamına sahip yada sözün sahibi olabilecekleri kadar hises sahibi olarak ortaklar.

Sude Naz YERLİ
Sude Naz YERLİ Aralık 14 '15

Dünyayı sarmışlar her yerde kesin varlar Coca cola sanırım hisseli olarak İsrail'e yarısı bağlı

Hem ne fark ederki Türk Malı kullanalım ürünlerimiz ve üretimlerimiz bence avrupayı geçti

Gönderi için grup üyesi olmanız gerekiyor.