OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Rüyada Şahadet Getirmek Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Astroloji
Astroloji Kasım 11 '18
Rüyada Şahadet Getirmek

Rüyada şahadet getirmek, rüya sahibinin dünya hayatından inancı dışına çıkmadan, yasakları çiğnemeden, harama, fesada, yalana ve şeytanlığa düşmeden, günahkâr olmadan eğlenerek ve zevk alarak yaşamayı bildiği gibi, ahiret inancına da sadık ve bağlı kaldığına, kulluk görevlerini aksatmadığına, helal olmayan yollara girmediğine, yüzünü kıbleden ayırmadığına ve en büyük arzusunun da hac farizasını yerine getirmek olduğuna işaret eder.

Rüyada Ölürken Şahadet Getirmek

Rüyasında ölürken şahadet getirdiğini gören kişinin Allah’ın sevgili kulları arasında olduğu için onun cennetini hak ettiğine inanılır. Rüya sahibinin dualarının, hak yolunda yaptığı hayırların, verdiği sadakanın ve zekatın, kıldığı namazın, tuttuğu orucun ve el aarak ettiği dualarının kabul olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kelime-i Şahadet Getirmek

Rüyayı gören kişinin kendisini kötü hissetmesine neden olan ve mutluluğuna engel olan korkularından, olumsuz düşüncelerinden, karamsarlığından bununla birlikte geçmişte yaşadığı hayal kırıklıklarından ve acılarından kurtulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bu sayede de daha huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada Şahadet Getirip Ölmek

Bu rüya da ölürken şahadet getirmek gibi yorumlanır. Rüya sahibi için büyük şans olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin makbul bir kul olma şerefine nail olacağına ve her iki cihanda da Allah’ın cenneti ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada Eşhedü Enla İlahe İllallah Demek

Rüya sahibinin rahat günlere kavuşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sağlığına kavuşacağına aynı zamanda da kendini dinine verecek zamana sahip olacağına ve manevi olarak da huzuru yakalayacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin dinde olgun ve ehil kimse olacağına, inanlara da yol göstereceğine tabir edilir.

Rüyada Besmele Çekmek

Rüya sahibinin dualarının kabul olması sayesinde hayallerinin ve muradının gerçek olacağı anlamına gelir.

Paylaş: