OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
KOSGEB Proje Örnekleri [Tüm Meslekler] Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
KOSGEB Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bu programın amacı, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamaktır.

KOSGEB iş planı proje örnekleri Microsoft Word formatındadır ve indirebilirsiniz.

Aşağıdaki linklere tıklamanız halinde bilgisayarınıza Word formatında iş planı proje örnekleri inecektir. Bunları indirdikten sonra açabilmeniz için Microsoft Office Word programının bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir.

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU - Kosgeb

KOBİ KLAVUZU

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI

BOŞ PROŞE

KOSGEB İş Planı Örneği 2018 Formu Word (Boş hali)

Google Drive üzerinden görüntülemek ve indirmek için buraya.

Google Drive üzerinden görüntülemek için bağlantılara tıklayınız. Bağlantılar sizi ilk olarak Google Drive adresine yönlendirecektir. Google hesabında giriş yapıp oturum açtıktan sonra düzenleme için öneride bulunabilirsiniz. Ayrıca yorum eklemek için yine Drive üzerinden oturum açmanız gereklidir.

Yukarıdaki KOSGEB iş planı projelerine ilaveten 2019 yılında onay almış diğer proje çalışmalarını da sizler için aşağıda PDF ve DOC formatın da yer verdik.

Ek olarak sizlerde listeye ekleme yapmak için yorum kısmına yeni liste ekleyebilirsini, unutmayın bu çalışma örnekleri kaynak sitelerden derlenmiştir. İçerik kısımları her başvuru sahibi ve aracı firmalar tarafından şahsi bilgileri ile hazırlamıştır. Bilgiler ve proje örnekleri tarafımızdan düzenlenmemiş olup bu konuda yardım almak için toplu bir döküman sunmak adına sunulmuştur. Bu makale KOSGEB tarafından hazırlanmış bir örnek proje listesi çalışma aşamasında yararlamanız için hazırlanmıştır. Kurumla ilgisi yoktur.

Lütfen yanlış ve hatalı olanları bize bildiriniz, daha net bilgi ve ek proje tavsiyesi olanlar yorum yaparak forma katılabilir.

Yararlanılan Kaynaklar:

https://www.karliisfikirleri.com

https://www.kosgebdestekler.com

https://www.devletdestekli.com/

Düzenlendi... Serkan BEKİROĞULLARI (Kasım 27 '18)
Paylaş:
Serkan BEKİROĞULLARI
Serkan BEKİROĞULLARI Kasım 27 '18

2 Farklı video örneğinden fikir almanız için eklemek istedim.