OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Türk sosyal paylaşım ağı [ Sosyallift ] Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » General Chat
sosyallift.com
sosyallift.com Ekim 31 '19
Türkiye'nin sosyal paylaşım ağı sosyallift tüm çalışmaları ile üyelerine bir birinden farklı eğlenceli çalışmaları ile yayında. Sizler henüz Sosyallift ile tanışmadınız ve çok şey kaçırdınız 46.5 Milyon kullanıcısı ile Dünya'nın tüm ülkelerinden insanlara ulaşmak çok kolay.



Peki Sosyallift sizlere neler sunuyor:

1- Web 3.0 teknolojisine bağlı çalışmaları ile daha çok sizi anlayan bir sistem geliştirmekte.

2- Mesajlaşma ve anlık çevirim içi sohbet özeliği ile sevdiklerinize anında ulaşın, bir birinden güzel aktif özelikleri ile çevrenizle etkileşim kurun.

3- Posta servisi ile daha güvenli postalar alın ve gönderin.

4- Mağaza da bulunan bir çok ürüne ilk siz sahip olun, satmak istediğiniz ürünlerinizi insanlara daha hızlı sunmaya başlayın.

5- İş arayanlar ve Eleman arayan patronlar bir hesap açarak çok kolay ilanlar yayınlayın CV'leri inceleyin. Üstelik arama kriterleri oluşturun sizin için sistem olası en iyi aday ve işi anında size bildirsin. Çiftçiler, El yapımı ürünler satarak kar etmeye hemen başla.

6- Güvenilir Gruplar oluşturun kitlelere bağlı kalın.

7- Eğlence dünyanızı insanlara bildirin ve davet eteniz için Etkinlikler başlatın.

8- Haber ağı ile gündem oluşturun sesinizi muhatabına ulaştırın, sizi destekleyen kitleler sayesinde sesinizi tüm dünya duysun. Bir haber değeri taşıyan konu açın insanlardan destek alın ve konu için muhatap kişiler belirleyin.

9-Tüm sosyal ağlarınıza erişin ve etkileşim sağlayın, Sosyalift sosyal etkileşim sayesinde diğer hesaplarınıza giriş yapmadan paylaşımlarınızı yayınlarınızı gönderin. Sosyal etkileşim ile tüm dünya size bağlansın.

10-Yüksek güvenlik sistemleri ile daha güvenilir hissedin.

11-Yeni nesil ve çocuklarımızın daha mutlu yarınları için çalışıyoruz ve sizlere ebeveyn denetim sistemini kullanmanız için tasarladık.

12 yaş altı tüm çocuklar için akıllı içerik tespit ve durum kontrolleri ile çocuklarınızı güven altına alıyoruz. Sapık, Hırsız, kötü niyetli kişiler, Spam saldırı, İçerik güvenliği, Resim güvenliği, uygulama güvenliği ve daha bir çok özelikleri ile çocuklarınız güven altında.

13- Sosyallift içeriklerden para kazanmak istermisiniz Ek gelir sağlamak isteyenlerin yeni hedefi Sosyallift Ortaklık sistemi ve Adsens Reklam hizmetleri ile diğer sitelerde olan sadece medya değil Yazı, Resim, Video, Sesli mesaj ve daha bir çok konuda para kazanma imkanı sunan Sosyallift sizlere karlı bir ortaklık sunuyor. Daha fazla kazanmak varken neden daha azına sahip olmak isteyeceksin. Rakiplerimizi seçerek sadece video dan 1000 izlemede 0.001 kazanç elde etmek bizce hiç adil değil sizlere para dağıtan sistem Sosyallift hizmetleri ile sizleri şaşırtacak.

14- Sinema keyfi çıkarmak için daha çok içerikle sinema hayatınıza özelik katmaya hazırız.

15- Anlık paylaşın anı yakalayın sevdiklerinizle paylaşın.

16- Fan sayfanızı oluşturun kitlenize sesinizi duyurun ürünlerinizi ekleyin sizi sevenlerle daha çok iletişim halinde kalın.

17- Oyun sevenleri unutmadık Yüzlerce oyundan biri sizi bekliyor oyununu seç heyecanın tadını çıkart, şimdi Gaymer özeliği ile çevirim içi oyun ağına dahil ol.

18-Sorular sorun insanlardan yardım alın, Anketler açın araştırmanızı yapın diye Sosyallift Anketleri kullanmayı seveceksiniz.

19- Mobil de Sosyallift, TV de Sosyallift, Bilgisayarınızda Sosyallift Her yerde Sosyallift.

20- Gizliliğinizi koruyun ve itiraflar paylaşın.

21- Müzik dünyanı hiç bu kadar genişlemediğini Sosyallift Müzikle anlayacaksınız.


Bunlar Sosyallift'in sadece bir kaç özeliği geride sizi bekleyen 1,680 Özeliğin olduğunu düşünün ve kullanmaya hazırlanın. Sosyallift özelikleri ile sizi keşfetmeye devam edecek.




"Sosyallift olarak planlıyoruz, tasarlıyoruz çalışıp en iyisini sizler için yapıyoruz."

Uluslar arası çevirim içi anlık paylaşım sistemi

Sosyallift A.Ş. Türkiye

Düzenlendi... sosyallift.com (Ekim 31 '19)
Paylaş: