OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
MySQL hatası: Failed to connect. SQLSTATE[HY000] [1045] Access deni...
Loading...
 
tr
Serkan BEKİROĞULLARI
MySQL hatası: 'a' @ 'localhost' kullanıcısı için erişim reddedildi (şifre kullanarak: YES)

Çok uzatmaya gerek yok 2 gün ben aradım sen aramadan yararlanırsın umarım işine yarar bir liste ekliyorum, hem deniyor hemde sonuç alarana dek maddelere ekliyorum. Şuana dek aynı konuarın oldu belki 100 site gezdim ortalama sonuçlar bunlar. Eksik olan varsa lütfen yoruma sizde ekleyin.

1-Mysql girdilerini kontrol et (databbase+user+Password) yanlış yerde veya yanlış yazılmış olabilir.

2-Mysql izinlerini kontrol et, Capnel den giriş yap mysql listesinden Örnek:benimdatam kullanıcısı karşısında ayrıcalıklı kullanıcı mavi link kullanıcıyı tıkla, Mysql'e giriş yap ana sayfada kategorilerin en başında veritabanlarını tıkla listede data ismini bul karşısında izinleri yönet tıkla.

3-Bu aşamaya kadar olmadı mı o zaman Mysql kök şifresini kontrol et Mysql içinde config phpMyAdmin içinde config içinde parola var mı kontrol et. Bu konu da bir makale buraya ekledim dilerseniz ona da bakarak root seviyesin de yapabilirsiniz.

4-Acele etme aynı sorunu yaşıyorum bunları denedim daha fazlası için bakmaya devam ediyorum.

5-Lütfen MySQL dosyanızı açın ve 'use database' veya benzeri bir sorgunun olmadığından emin olun. Ayrıca, MySQL dosyanızın herhangi bir MySQL veritabanı adı / kullanıcı adı / parola içermediğinden emin olun (bir dosya başka bir ana bilgisayardan içe aktarılıyorsa, büyük olasılıkla veritabanı adı veya kullanıcı adı / şifre burada farklı olacaktır).

6-MySQL dosyanız düzgün çalışabilmesi için CREATE TABLE ve INSERT gibi standart sorguları içermelidir.

7-Sonunda sorunumu ben buldum eklediğim veri tabanı ön ek Örnek:host_benimtablom / host_benimkullanıadım

Bu şekilde eklemediğimi fark ettim, buna gerek kalmadan her zaman ekliyordum. Bu güne dek hiç buna gerek kalmamıştı, ben sonuç olarak sorunu çözdüm umarım sıraladığım bu liste işinize yarar.


NOT: VPS içinde Shell kabuk erişimi için izinler verdim, bunun etkisi yok ama buda bir sorun erişim düzeyini doğru olduğuna emin olun.

Paylaş: