OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
E-Ticaret İşletmesinde Web Sitesi Yönetimi [E-Ticaret Yönetme ve De...
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » General Chat
Plugin Script
Plugin Script Mayıs 10 '21

E-Ticaret İşletmesinde Web Sitesi Yönetimi

Web Sitesi Yönetimi nedir?

Web sitesi yönetimini, yalnızca bir e-ticaret sitesinde değil, aynı zamanda haberler, akış platformu ve bir web sitesini iş medyası olarak kullanan herhangi bir şey gibi başka bir iş modelinde de bulacağız. Web sitesi yönetimi çok önemlidir ve web sitesi ilk yayına girdiği andan itibaren her türlü projeyi kontrol eder. Bunu daha sonra belirli bir yönetime ayıracağım, ancak neden web sitesi yönetimi yapmamız gerektiğinden bahsedelim.




Neden Tüm Girişimciler Web Sitesi Yönetimine İhtiyaç Duyar?

Web sitesi ma iki türü vardır n sındaki işlemlerde. Birincisi, kendi ekibinizle yapıyorsunuz. Basitçe, içerik oluşturma, sorunları çözme, siparişleri yönetme, muhasebe, web sitesi güvenliğini güncelleme ve daha birçok şey dahil tüm işi siz yaparsınız.


Öte yandan, ikincisi, birinin e-ticaret web sitesini yönetmek için başka bir şirketi tuttuğu yerde gerçekleşir. Bazı insanlar için bu daha etkilidir çünkü bunun için zamanınızı boşa harcamak zorunda kalmazsınız. Çoğunlukla, web sitesi yönetim hizmetini kullanan kişiler, bir web sitesini ikincil medyaları olarak kullanan veya ana işi desteklemek için bunu kullanan kişilerdir. Ayrıca takımında yeterli oyuncu bulunmayan kişiler de bu hizmeti kullanıyor.




İçerik yönetimi

Web sitesi yönetiminde içerik yönetimi birliklerin ön cephesidir. Tüm afişleri, ürün sayfasını, öne çıkan ürünleri yönetiyorlar ve hatta pazarlama amaçlı videolar oluşturuyorlar. İçerikler düzenli olarak güncellenmezse müşteriler sıkılacaktır. Bu nedenle içerik yönetimi oldukça önemlidir. Yalnızca web sitesini güncellemekle kalmaz, içerik yöneticisinin de konsept hakkında düşünmesi gerekir. Müşteri davranışı, güncel olay, ilgili an, insan kaynakları, program ve bütçe gibi değişkenler. İçerik yöneticisi ayrıca resim, kelime, kısa video, müzik veya herhangi bir şey kullanıp kullanmamayı seçmelidir.


Çoğunlukla, içerik yöneticisi ana sayfada belirli ve özel içerik oluşturur. Bir web sitesini ziyaret ettiğinizde göreceğiniz ilk sayfa olduğu için. Banner, içeriği sunmak için en kolay ve en çok kullanılan medyadır. Büyük, çekici ve e-ticaret sitesi hakkında hayati bir bilgi gösteriyor.




Web Sitesi Güvenliği

Şimdi 2018 ve her yıl her yerden tehditle karşı karşıyayız. Parayla ilgili herhangi bir şeyin, internette bile her zaman güvenlik sorunları vardır. İster geleneksel para birimi ister kripto para birimi kullanıyor olun, dolandırıcılık her yerdedir.WebARX'a göre, verilere daldıklarında ve farklı ülkeler hakkında konuştuklarında Şubat ayında en çok hedeflenenler, toplamda 18 729 hack ile Amerika Birleşik Devletleri'nde barındırılan siteler oldu. Endonezya ve Güney Afrika bunu 4679 ve 4441 web sitesi ile takip ediyor. Onların verileri, .de sitelerinin miktarının azaldığını ve Şubat 2018'de Alman web sitelerini hedef alan 1268 saldırı tespit ettik.
Dahası, insanların her gün ürün sattığı ve satın aldığı e-ticaret işindeyiz. Web sitesi güvenliğini doğru bir şekilde güncellemezsek, satıcı bile kötü biri olabilir. Web sitesi güvenliğinin düzenli olarak güncellenmesi gerekir. Ve tabii ki müşteri memnuniyetini ve güvenini etkileyecektir.


Web Sitesi Geliştirme ve BakımıWeb sitesi yönetiminin diğer destekleyici yönleri geliştirme ve bakımdır. Yeni uzantı, yeni özellik geliştirmek ve web sitesindeki mevcut özelliği korumak. Bazen hata, bozuk bağlantılar, yanlış görüntüler, kötü tasarım ve diğer küçük sorunlar olabilir. Yine de bazen bozuk bir sunucu gibi büyük bir sorunla karşılaşıyoruz. Hala çok sayıda siparişiniz ve faturanız varken büyük bir sorunla karşı karşıya kalırsanız zor olurdu. Daha iyi bir müşteri deneyimi için düzenli kontrol ve bakım gereklidir.


SonuçWeb sitesini kullanan tüm insanlar için web sitesi yönetimi gereklidir. Ve web sitesi yönetiminde, içerik yönetimi, web sitesi güvenliği ve ayrıca web sitesi geliştirme veya bakımı gibi bazı görevlerle karşılaşacaksınız .
Tüm bunları yapmak için, e-ticaret ekibinizde herhangi bir web sitesi geliştiriciniz yoksa, sitenizi yönetmek için bir web sitesi ajansı tutmanız gerekecektir. İster sadece sunucunun bakımını yapıyor olun, ister güvenlik sistemini güncelleyin, yeni bir özellik geliştirin, daha iyi bir tasarım oluşturun ve hatta her ay düzenli içerikler sağlayın. Hepsi ihtiyaçlarınıza göre.
Henüz bir web sitesi ajansı bulamazsanız, Sosyallift yardım bölümünden destek alabilirsiniz ve her tülü konularınızı bize buradan sorabilir ve sorunlarınızı tartışabilirsiniz. Muhasebe veya finansal destek yapmıyoruz, ancak web sitenizde düzenli olarak hata ayıklamak için teknik bir çözüm sağlayabiliriz. Ayrıca, ihtiyaçlarınıza göre hizmet verecek bir saatlik ödeme sistemi sağlayabiliriz. Yani oldukça kolay ve iş için çok fazla imzalamaya gerek yok.


Ek olarak sizlerinde bilgileriniz, deneyimlerinizi yorumlarda yazarak konu araştıması yapanlara yardımcı olabilirsiniz.

Düzenlendi... Plugin Script (Mayıs 10 '21)
Paylaş: