OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Telefonda Kayıtlı Wifi Şifresini Öğrenme | ROOTSUZ | MOBİL Forum |...
Loading...
 
tr
SEO CEO
SEO Ocak 27 '17

TELEFONDA KAYITLI WİFİ ŞİFRESİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM

Herkesin bildiği üzere telefondan internete bağlanmanın yollarından birisi ise wifi’dir. Wifi’ye bağlanmak için modem şifresini bilmemiz gerekiyor.Aksi takdirde bağlanamayız. Tabi bazı kullanıcıların istediği , genelde root seçeneği ile yaptığı ama bizim ise root'suz olarak program sayesinde kayıtlı wifi şifresini öğrenebiliyoruz.

Bunu sizlerle paylaşmak istedim.Herkesin bir wifi’ye bağlandığı biliyoruz.Çoğu zaman ÖRNEK: Arkadaşım bana şifreyi göstermeden telefonumdan wifi şifresini yazarak internete bağladı.Fakat arkadaşım şifreyi vermiyor.Ben bu şifreyi nasıl öğrenebilirim? gibi durumlarımız olmuştur.

Sizlere aşağıda verdiğim adımları takip ederek öğrenebilirsiniz. Öncelikle “ES File Explorer” uygulamasını indiriyoruz. İndirip , kurulduktan sonra Android cihazınızda ki dosya yönetici uygulaması ile /data/misc/wifi klasörüne giriniz. O klasör içerisinde “wpa_supplicant.conf” adlı dosyayı bulun ve açın. Açmak için herhangi bir text editörü

( Not defteri tarzı bir uygulama ile açın. )

O dosyayı açtığınızda telefonunuzun daha önceden bağlandığı tüm wifi SSID ve PASSWORD’ları görebilirsiniz.+ Oradan hangisinin şifresini öğrenmek istiyorsan SSID ismine bakarak öğrenebilirsiniz. İstediğiniz wifilerin kolaylıkla bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Paylaş:
Salih keskin
Salih keskin Eylül 20 '18

Merhaba,

Root atmadan WiFi şifresini görüntülemek için kullanabileceğiniz farklı yöntemler bulunmakla beraber bunlar arasında en kolayı hiç tartışmasız uygulama indirmektir. Bunun için kullanılan en popüler uygulama WiFi Key Recovery olarak öne çıkarken uygulamayı indirip açtıktan sonra ekranda yer alan yönergeleri izlemeniz yeterli oluyor. Bunun haricinde aşağıdaki yöntemi deneyerek wifi şifresini öğrenebilirsiniz.

Düzenlendi... Serkan BEKİROĞULLARI (Eylül 26 '18)