OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Oxwall Sayfaları Yönetme Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Oxwall Türkiye CEO
Oxwall Türkiye Haziran 29 '17
Sayfaları Yönetme Oxwall tabanlı web sitenizin Statik Sayfalarını Yönetme

​ Sayfalar

Bir web sitesinin oluşturulmasının önemli bir kısmı içeriği ve konumunu kontrol etmenizdir. Oxwall'da menülerinizin ve sayfalarınızın düzenini yeniden düzenleyebilirsiniz.

Oxwall tabanlı web sitenizdeki Sayfaların yönetimi şunları içerir: AŞAMA 1Sayfaları Yönet

Oxwall web sitenizin Statik Sayfalarını tam olarak yönetmek için önce yönetici kontrol panelinize giriş yapmanız ve ana panelinizin Sayfalar> Sayfaları yönet bölümüne gitmeniz gerekir .

Oxwall'daki Sayfaları Yönet menüsüne erişme

Burada web sitenizin mevcut sayfalarını görebilir, yeni sayfalar ekleyebilir ve ana ve alt menülerde konumlarını değiştirebilirsiniz. Konumlarını değiştirmek için sürükleyip bırakmanız yeterlidir. Ayrıca, kullanıcılarınızın görmesini istemediğiniz sayfaları web sitenizin gizli bir bölümüne taşıyabilirsiniz.

Oxwall'un Gizli Sayfaları bölümüne bir sayfa taşıma

Örneğin, şu anda web sitesinin Mobil sürümünde çalışıyorsanız , Mobil sürüm sayfasını alt menüden Gizli Sayfalar bölümüne taşıyarak kullanıcıların kaldırmak zorunda kalmadan erişememelerini sağlayabilirsiniz.

ÖĞE EKLE + düğmesine tıklayarak yeni bir sayfa ekleyebilirsiniz .

Oxwall'da yeni bir Statik Sayfa Ekleme

Web sitemizdeki Oyunlar bölümümüzün bir parçası olarak yeni bir Menü ve Sayfa ekleyelim.

Oxwall'da yeni bir Statik Sayfa Yapılandırma

Burada, Sayfa'nın başlığını, URL'sini ve içeriğini ve SEO için meta etiketlerini yapılandırabileceksiniz. İşiniz bittikten sonra Gönder düğmesine tıklayın ve web sitenizde yeni sayfanın mevcut olduğunu göreceksiniz.

ADIM 2Özel Sayfalar

Şu anda Oxwall'da iki Özel Sayfa var. Web sitenizi bakım modunda kurmak isterseniz, " Sitenizi devre dışı bırakın ve bakım sayfasını yerleştirin " kutusunu işaretleyerek burayı etkinleştirmeniz gerekir .

Oxwall'da Bakım modunu etkinleştirme ve bakım sayfasını yapılandırma

Ayrıca, bir kullanıcı web sitenize bakım yaparken erişmeye çalıştığında gösterilecek mesajı da düzenleyebileceksiniz. Web sitesini Bakım modunda ayarladıktan sonra yönetici olarak oturum açmak için http: // yourwebsite.com/sign-in adresini kullanmanız gerektiğini unutmayın .

İkinci özel sayfa Açılış Ekranı sayfasıdır. Bu sayfa, site ziyaretçilerine web sitenizi ilk açtıklarında gösterecektir. Burada hoş geldiniz uyarısı, uyarı veya seçtiğiniz başka herhangi bir içeriği yerleştirebilirsiniz. Açılış ekranında daima Giriş ve Devam butonları bulunur. Değişebilirsin Enterdüğmenin etiketini ve bırakın bu formu kullanarak düğmenin URL'sini.

Oxwall web sitenizin Açılış ekranını etkinleştirme ve yapılandırma

İşiniz bittiğinde Sayfanın sağ alt köşesindeki Kaydet düğmesini tıklayın .

AŞAMA 3Kullanıcı Profili ve Kullanıcı Gösterge Tablosu

Hem kullanıcı profili hem de kullanıcı kontrol panelinde, bir kullanıcının sürükleyip bırakarak gördüğü ve kullandığı widgetların yerlerini değiştirebilirsiniz. Kırmızı renkte bulunan herhangi bir pencere takımı, "donmuş" yani pozisyonları sabit ve kullanıcı tarafından silinemez veya düzenlenemez. Bir widgetin kaldýrýlmasýný istiyorsanýzdaki cogwheels simgesini týklamanýz gerekir.

Oxwall'da bir Sayfa widgetine erişme

Burada widget'i düzenleyebilir ve onun unvanını ve ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Oxwall'da bir Sayfa widget'i yapılandırma

Ayrıca, kullanıcıların ekranın altındaki kutuyu işaretleyerek profilindeki öğeleri özelleştirmelerine izin verebilirsiniz.

Kullanıcının widget'larını özelleştirmesine izin verme

Bununla birlikte, donmuş unsurları değiştiremeyeceklerdir. Kullanıcı kontrol paneli, kullanıcıların profil yerine gösterge tablosunu görüntüleme şeklini değiştirecek olan fark ile aynı özellikleri sunar.

Paylaş: