OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Oxwall'da CloudFlare Nasıl Etkinleştirilir? Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Oxwall Türkiye CEO
Oxwall Türkiye Haziran 29 '17
Oxwall'da CloudFlare'yi Etkinleştirme hakkında Adım Öğretici
  • CloudFlare'yi etkinleştir

İçerik Yayınlama Ağı (CDN), önbellek oluşturma özelliklerini artırır ve web sitelerinin daha iyi performans gösterdiğini ve daha hızlı çalışmasını sağlar. Bunun için CDN CloudFlare'yi etkinleştirerek Oxwall web sitenizin yükleme hızını artırabilirsiniz.

Oxwall tabanlı web siteniz için CloudFlare'yi etkinleştirmek için şunları yapmanız gerekecek: AŞAMA 1 CloudFlare entegrasyon eklentisini indirip kurun

CloudFlare Plugin programını indirmeniz ve Oxwall uygulamasına kurmanız gerekecektir . Bunun nasıl yapılacağından emin değilseniz, lütfen Oxwall'daki Eklentiler Nasıl Yüklenir dersini inceleyin .

Oxwall için CloudFlare Entegrasyon Eklentisini İndirme

Bu eklentinin yalnızca CloudFlare hizmetini web sitenize uygulayacağına dikkat edin. CloudFlare hesabınız aracılığıyla önbellek temizleme, DNS yapılandırmaları ve diğer işlemleri yapmanız gerekecektir.

ADIM 2 CloudFlare'de hesap oluşturun

Sen gitmek gerekir CloudFlare favori tarayıcı kullanarak ve tıklayıp ÜYE butonuna.

CloudFlare hesabına kaydolma

Kayıt formunu doldurun ve yeşil Hesap Oluştur düğmesine tıklayın.

CloudFlare hesap ayrıntılarını doldurma

Artık Oxwall web sitenizin bulunduğu alan adını eklemeniz gereken bir kurulum sayfasına yönlendirileceksiniz. Devam etmeye hazır olduğunuzda, DNS Kayıtlarını Tara düğmesini tıklayın.

Oxwall alan adını CloudFlare hesabınıza ekleme

Tara tamamlandıktan sonra, Devam seçeneğini tıklayın . Artık etki alanınızdaki tüm kayıtları göreceksiniz. Plan sayfasına devam etmek için yine Devam düğmesine tıklayın.

CloudFlare abonelik planını seçme

Burada web sitenizin açıklamasına ve ihtiyaçlarınıza en uygun planı seçebilirsiniz. Bir plan seçtikten sonra, Devam düğmesine tıklayın.

AŞAMA 3 Alan adınızın DNS ayarlarını yeniden yapılandırın

CloudFlare kurulumunun bu adımında, geçerli ad sunucularınızı ve alan adınızı işaret etmeniz gereken CloudFlare ad sunucularını göreceksiniz.

Alanınız için CloudFlare DNS yapılandırmasını alma

Her bir kayıt kuruluşunun alan adınızın Ad sunucusu seçeneklerine göre farklı bir yolu vardır. Alan adınız FastComet ise, alan adınızla ilişkili ad sunucularının değiştirilmesi, Müşteri Alanınızda > Alanlar> Alan adı Yönet> Alan adı Yönet> İsim sunucuları'nda gerçekleşmelidir.

Aktarma işleminin 24 saate kadar sürebileceğini unutmayın. İsim sunucularınızı değiştirdiğinizde herhangi bir kesinti olmayacaktır. Trafik eski ad sunucularınızdan yeni ad sunucularına kesintisiz olarak zarifçe dönecektir. Siteniz geçiş anında kalır.

FastComet'te Oxwall etki alanınızın ad sunucularını değiştirme

Tıklayın isim sunucularını değiştir sen CloudFlare tarafından sağlanan olanlarla ad sunucularını değişmiş bir kez düğmeye. Etki alanınız CloudFlare tarafından aktif olarak işaretlendiğinde, Güvenlik Duvarı menüsüne gidebilir ve güvenlik seviyenizi düşük seviyeye (Oxwall tarafından önerilir) değiştirebilirsiniz.

CloudFlare'de Güvenlik Duvarı Güvenlik düzeyini düşürme

Şimdi Hız / Performans menüsüne gidin ve JavaScript, CSS ve HTML'nin otomatik olarak küçültülmesini etkinleştirin. Ayarlar siz değiştirilirken otomatik olarak kaydedilir.

CloudFlare'de HTML CSS ve JavaScript için Otomatik Minify özelliğini etkinleştirme

Artık tek yapmanız gereken Oxwall Yönetici gösterge tablonuzda oturum açmaya gidip Eklentiler > Yüklü Eklentiler> CloudFlare> Ayarlar'a gidelim .

Oxwall'daki CloudFlare eklentisinin Ayarlar menüsüne erişme

Kontrol CloudFlare etkinleştirme kutusu ve Kaydet düğmesine basın.

Oxwall için CloudFlare desteğini etkinleştirme

CSS / HTML veya PHP / JS koduyla ilgili değişiklikler yaptığınızda, CloudFlare'deki önbelleği temizlemeniz gerektiğini unutmayın.

Tebrikler, CloudFlare'yi hesabınız için başarıyla etkinleştirdiniz.

Paylaş: