OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Rüyada Yürüyememek Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Kasım 1 '17
Rüyada yürüyememek, bazı işleri geciktirmeye, kendinize olan güvensizliğiniz yüzünden yarım bırakmaya veya korunma ihtiyacına, rüya sahibinin yakında yaşayacağı birtakım başarısızlıklara yorumlanabilir. Rüyasında sakatlık yüzünden yürüyememek bir sıkıntının işaretidir. Bazı alimlere göre ise kişinin yapmak istediği bir yolculuğu yapamayacağına ve çıkmak istediği bir seyahate çıkamayacağına yorumlanır. Rüyasında tek ayağının olmadığını ve bu yüzden yürüyemediğinizi gören kimse, yakın bir dostunu kaybeder veya içinde bulunduğu ortaklıktan ayrılır. Yürüyememek bazen de kişinin kaldıramayacağı bir yükü taşımasına, altından kalkamayacağı zor ve çetin bir işe kalkışmasına delalet eder


Rüyada Yürüyemeyen Bir Adam Görmek

Rüyasında yürüyemeyen bir adam görmek, eğer o kimseyi tanıyorsanız onun işleyeceği bir günaha veya zor bir durumda kalmasına delalettir. Yürüyemeyen kişiye yardım etmek ise kişiyi bu sıkıntılardan kurtarıp ferahlatacağınıza veya ona manevi yol açacağınıza yorumlanabilir. Rüyada yürüyemeyen bir kimsenin yere düşmesi, çekilecek bir eziyet veya üzüntüdür. Rüyada yürüyemeyen bir kişinin uçtuğunu görmek, çok sevap işlemeye yapacağınız bu iyilikler sonrasında maneviyatınızın yükselip derecenizin artacağına veya elinize kolaylıkla geçecek paraya delalettir.

Rüyada Yürüyemeyen Bir Kişinin Yürümesi

Rüyada gerçek hayatta yürüyemeyen bir kimsenin kendisini rahatlıkla yürüyor olarak görmesi, arzu ve isteklerine kavuşmasına ve çok mutlu olacağı olaylarla karşılaşacağına işarettir. Bu rüya aynı zamanda gören kişinin yaşayacağı talihli hadiselere, sıkıntıdan sonra rahatlamaya, hastalıklardan şifa bulmaya, maddi manevi her konuda feraha ermeye işarettir. Rüyada özürlü bir kişinin yürümesi, ruhi bunalımlardan kurtulmak ve dünya hayatında istediklerini gerçekleştirmek anlamındadır.

Rüyada Yürüyememenin Psikolojik Tabiri

Rüyasında yürüyemediğini gören kişi, psikolojik olarak hata yapmaktan sürekli çekinen veya geçmişte yaşadığı kötü anılara takılı kalan, dünya hayatında zorluklarla karşılaşan ve bu zorluklardan dolayı daima başarısız olacağı kanısı taşıyan bir yapıya sahiptir.

Hatice Cuma Meral Akşener Meral Yiğit Mahmut aygen Vaz Recep Bulut Arzu Oktay kaynar Ahmet Fatih Çeçen Leyla Hazal Kaya Samet ÖZ Erdem baş Şükrü Gülizar Akşahin Arif Candan Derindereli Nesrin Birdal Akyol Bircan Esra Ali Budraç Aleyna Tilki [official] Sevda özbek Metin Radika Verma hakkı keskin Ercan Suat Davut Whordark Damla Özsu Melisa TABUTÇU Seyyah AKINCI sema vural SEO Elanur KESİCİ Recep Tayyip ERDOĞAN Murat BOZ Kurtlar Vadisi Pusu Emir BÜYÜK İslamiyet Caps Menekşe ĞEDİKLİ Gülciçek  FİDAN Cisil Nur NARCI Sibel KEKİLLİ Diriliş ERTUĞRUL TRT Meb Açik Öğretim Lisesi AÖL Evlenmek isteyenler Sağlık Bakanlığı Roma Reklam Aş. Flaş Haber  7/24 Hatice çoban Hümeyra ŞAHİN Sandra Bullock duygu elban Sevgi KÜPELİ Semanur Artıç Silviya Shenkova tuğçe can Tuğçe Şener Filinta TRT Film İZLE Full Filim - Dizi izle Yunus Emre Çankaya Escort Gamze Zeynep GÜLPERİ Payitaht Abdülhamid SÖZ DİZİ ERİS Dating Mada Buzuk Pratik Bilgiler Doriina Ágoston Tülay Kumaşçı Breanna Perry

Sosyallift Sosyal Paylaşım Ağını keşfetmek için üye olarak yakın çevreniz ve yeni çevreler edinerek eğlenmenin tadını çıkartın.

Sosyallift forum ve Sosyallift History ile daha fazla bilgiler edinebilirsiniz.

Düzenlendi... Serkan BEKİROĞULLARI (Şubat 9 '21)
Paylaş: