OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Oxwall Sarsan Top 40 Oxwall Eklentiler 1 Bloglar | Sosyallift©
Loading...
 
tr

O 2014 var Eyvah! Yani bütün sadık okuyucular, arkadaşlar, müşteriler ve ortaklar dileyerek başlamak için gidiyorum EWT bir-ekstra sıradan ve mutlu bir yeni yıl.

yıl 2013 gerçekten Oxwall sürece üretken biri olan topluluk yazılım husustur. yıl birkaç temalar, geliştiriciler araçları ve özgür ve prim eklentileri ton üretimine gördü. Bu sayımızda, biz 40 en önemli bakıyor olacaktır Oxwall 2013 yılında bizim yılını sarsıldı eklentileri.

1. Akıllı Captcha

Nisan ayında geri piyasaya çıktığında Akıllı Captcha kullanıcıları Oxwall 'mazlum spam' için bir rahatlama geldi, 2013 eklentisi sadece insanların kendi katılmak sayfanıza cevap verebilir özelleştirilmiş Captcha soruları ekleriz. "Bizim yazımızda Oxwall devre dışı bırak Spammers / Sahte Kayıt fonksiyonları ve Akıllı Captcha eklentisi konfigürasyonuna "ayrıntılarda belirtildi.

2. Kullanıcı İpucu

Ben ilk bu eklenti gördüğümde, kendi kendime dedim ki "Bu Oxwall varsayılan çekirdek eklentileri 'biri olmalıdır. Oxwall Kullanıcı İpucu eklentisi mouseovered zaman kullanıcı adının profili özetini gösteren ücretsiz bir eklenti.

3. Kullanıcı Carousel Kullanıcı Carousel ile üyelerini gösterin. Sen özellikli üyeleri, son zamanlarda oturum açmış yeni kayıtlı üye veya üyeler göstermek seçebilirsiniz. Eklentisi pano ve dizin varsayılan sayfalarda ama hem kullanılabilir küçük bir özelleştirme o da profil sayfaları üzerinde çalışmaya başlayacağız. 4. Sitemap Generator Site Haritası Oluşturucu innitially 18 Temmuz 2013 tarihinde serbest bırakıldı, ancak 2013 yılında 's etkinliği o bu listede yer kazanmıştır. Bu eklenti daha sık Google ve diğer arama motorları indeksi sayfalarınızı yardımcı olur.

5. video desteği ile Anında Sohbet Bir arkadaşınızın ifadesine 2013 ama baz bu eklenti kullanmak için elverişli değildi, kesinlikle kayalar. Anında Sohbet eklentisi Bu Videoyu sürümü anlık sohbet eklentisi video desteği sağlar.

6. Top Users Web sitenizde kullanıcıların derecelendirme sağlar. En Kullanıcılar widget da profilinize, pano ve indeks sayfasında en yüksek oy alan kullanıcılara göstermek için kullanılabilir. Bu sosyal ağdaki kullanıcıların etkileşim teşvik eden bir engaing eklentisi.

7. Cache Cleaner Extreme Size stres kaydeder sağlayan ve dev mod devre dışı cpanel den. Eğer çekirdek değişiklik yapmak dahaki sefere, sadece vurmak IT UP! TEMİZ düğmesi ve eklenti geri kalanı yok.

8. Kullanıcı Kredileri Kullanıcılar web sitenizden kredi satın ve belirtilen faaliyetler için bunları kullanabilirsiniz.

9. Sıcak listesi Üye Hotlistenizdeki almak için bazı kredi kaybedersiniz. Web sitenizden gelir elde iyi bir yolu.

10. Mobil Eklentisi 8 Ocak kadar 2014 bu Oxwall deposunda sadece mobil eklentisi kalır. Belirli gelişmeler son sürümü için yapılmış olsa da, eklenti hala bazı önemli sınırlamalar hoşlanıyor. Sayfalar düzgün yönlendirildi değil ama sürece 2013 endişe olarak, hiçbir rakibi bulunmuyor.

11. User Tagging Üyeler yorum veya durum güncellemesinde diğer üyeleri etiketlemek için User Tagging mümkün kılar.

12. Ülke Bayrağı Varsayılan olarak Oxwall seçenekleri Açılır destekleyebilecek değerleri daha fazla 32 yapar. Bu eklentileri, yeni bir profil soru 'oluşturmak ülke katılmak sayfa ve profil düzenleme sayfasında hem de görünür '. Aynı zamanda, kullanıcının ülkeye ülke bayrak tabanını oluşturur.

13. Soğuk CKEditor tüm vardır sonrası editörü: Gördüğünüz ne yeni bir seviyeye blogunuza / forum bölümünü alacak tamamen gelişmiş özellikleri ile eklenti ne olsun.

14. Kullanıcı Temizle Etkin olmayan kullanıcıların temizleyin ve kendinizi biraz boşluk kaydedin.

15. Fotoğraf Etiketler Fotoğraf Etiketler eklentisi ile web sitenizin sosyal olun. Sizin kullanıcılar artık bir grup resimde onların arkadaşları etiketleyebilirsiniz

16. Katalog

17. TopLink Menü simgesi ile konsol çubuğunda özel menü yerleştirin.

18. Dış nofollow Onları (spam) nefret olarak tabii ki spam kadar nofollow linkler nefret ediyorum. Bu eklenti web sitenizde tüm harici bağlantı olduğundan emin olacak rel = 'nofollow' özelliğini. 19. Profil Progress Bar Profil bilgilerini doldurmak için kullanmasını sağlayın. Profil Progress Bar eklentisi kullanıcı tarafından doldurulan bilgi yüzdesini gösteren kullanıcı profil sayfasına widget eklemek olacaktır.


OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Paylaş:

Duvar

Yorum yok
Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

Mesaj

Yazar Whordark
Eklendi Mayıs 29 '15
blogs+show_all_blogs

Oy

Verdiğin oy:
Toplam: ( 0 skorlar)