OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
webguen.com web dizayn ve satış. Bloglar | Sosyallift©
Loading...
 
tr

wghazirsite.jpg


Yeni Türk Ticaret Kanunu Elektronik İşlemler ve Bilgi Toplumu Hizmetleri başlığı ile belirtilen bölümde, sermaye şirketlerine web sitesi oluşturma zorunluluğu getiriliyor. Bu kanuna göre her sermaye şirketi kanunen belirlenmiş içerikleri web sitesinde yayınlamak zorundadır. Detaylı Bilgi..

WebGuen İnternet Hizmetleri Tic. Şti. 4. hizmet yılında olmanın verdiği tecrübe ile W.G. Hazır Site sistemiyle Tüm İşletmelere Profesyonel Web Sitesi hizmetini sunmaktadır...

Gelişmiş bir içerik yönetim sistemi uygulaması...

W.G. Hazır Site, şu andaki en gelişmiş CMS İçerik Yönetimi sistemlerinden Joomla 'nın gerekli çeviri ve düzenlemeleri profesyonel ekibimizce yapılarak oluşturulmuştur.

W.G. Hazır Site, hesap bilgilerinizle ulaşacağınız Site Yönetim Paneli aracılığıyla yönetilir. Bu paneli kullanarak web sitenizi internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayar ile istediğinizde kolayca güncelleyebilirsiniz.

W.G. Hazır Site Temel Paket Özellikleri :

  • Web Tabanlı Site Yönetim Paneli Dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir bilgisayardan, hiçbir özel programa ihtiyaç duymadan sitenizi yönetebilme olanağı: Web Tabanlı site yönetim paneli sayesinde internet erişimi olan her bilgisayardan panelinize erişebilir, sitenizi yönetebilirsiniz (E-posta hesaplarınıza eriştiğiniz gibi).

yoneticigirisi.png

Yönetim Paneli site yöneticisinin herhangi bir programlama ya da web tasarım bilgisi olmaksınızın kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. W.G. Hazır Site Yönetim Panelini, birkaç kez kullanılıp panelin çalışma mantığı anlaşıldıktan sonra tüm işlemlerinizi kolayca -bir kaç tıklama ile- yapabilirsiniz.

yonetimpaneli.png

    Dinamik İçerik Yapılı W.G. Hazır Site' de Menüler altına eklediğiniz sayfaların her birine sınırsız içerik ekleyebilir ve istediğiniz zaman değiştirebilir ya da silebilirsiniz.

    • Sınırsız İçerik Ekleme

    W.G. Hazır Site, Yönetim Panelinin İçerik Düzenleme bölümünde, genelde kullanılan basit metin biçimlendiriciler yerine gelişmiş ve en çok tercih edilen Zengin Metin Biçimlendiricileri kullanılmaktadır.

    icerikeditoru.png

    Bu aracı kullanarak web sitenize ekleyeceğiniz içeriği kolayca düzenleyebilirsiniz. Bu programın hemen her bilgisayarda kullanılan "Microrosoft Office Word®" gibi kelime işlemci programlardan alışık olduğunuz arayüzü sayesinde işlemlerinizi çok hızlı ve kolayca yapabileceksiniz. Daha önce bilgisayarınızda hazırladığınız belgeleri, resimleri kolayca web siteniz sayfalarına aktarabileceksiniz.

    • Gelişmiş Metin Biçimlendirici (Text Editor)

    Bir web sitesinin olmazsa olmazlarından biri de iletişim sayfasıdır ve bu sayfada mutlaka ziyaretçilerin mesajlarını size kolayca ulaştırabilecekleri bir iletişim formu bulunmalıdır. W.G. Hazır Site'de iletişim sayfanıza form eklemek çok kolay... Yönetim panelinden yapacağınız tercihle form otomatik olarak sayfanıza eklenebilmektedir.

    Ziyaretçilerinizin web sitenizdeki iletişim formunu kullanarak size gönderdiği iletiler sisteme kaydedilir ve bu iletileri Yönetim Panelinden takip edebilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz iletişim formuna bırakılan mesajlar istediğiniz bir e-posta adresine de gönderilebilir.

    • İletişim Formu

    Ziyaretçilerinizin ürün ve hizmetleriniz hakkında ya da gündem hakkında görüşlerini alabileceğiniz, soruları ve yanıtları istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz anketi tek bir tıklamayla sitenize ekleyebilirsiniz.

    • Anket

    W.G. Hazır Site'nin gelişmiş bir Haber-Duyuru Modülü vardır. Siteye eklediğiniz içerikler sizin belirleyeceğiniz tarihe kadar yayınlanıp daha sonra otomatik olarak yayından kalkar.

    İçerikler tüm sayfalarda görünen haber penceresinde sizin tercihinize göre animasyonlu olarak ya da kayan yazı şeklinde görüntülenir ve ayrıca sistem tarafından oluşturulan haber sayfasında sırayla görüntülenir.

    Her haber için, son yayın tarihi, haber başlığı ve haber içeriği belirlersiniz. Haber içeriği Gelişmiş Metin Biçimlendirici ile oluşturulur ve haber içeriğinde sınırsız yazı, resim, bağlantı(link) vs. bulundurabilirsiniz.

    • Haberler-Duyurular

    İyi bir web sitesi her şeyden önce "ziyaretçinin aradığını kolayca bulabildiği bir yapıda" olmalıdır. Bunu sağlamanın önemli adımlarından biri de site içi arama motorudur. W.G. Hazır Site'de site içi arama motoru bulunmaktadır. Arama sayfaları sistem tarafından otomatik olarak oluşturulur.

    • Site İçi Arama Motoru

    Kanuni olarak yayınlamak zorunda olduğunuz belge ve bilgileri sizin için oluşturacağımız bölüm ve kategorilerde gelişmiş text editörü ile ekleyerek yayınlayabilirsiniz. Oluşturacağımız ilgili bölüm ve modullerden bu bilgilere kolayca ulaşılabilecektir.

    • Kanuni Zorunluluk

    W.G. Hazır Site paketini satın alan müşterilerize 3 adet [email protected] formatında mail adresi tahsis edilir. İster sitemiz webguen.com sayfalarımızdaki mail panelinden ister size bildireceğimiz linkte mail adresi ve şifrenizi girerek Türkçe arayüzlü mail panelinize ulaşabilirsiniz.

    mailkutusu.jpg

    Mail panelinizden maillerinizi okuyabilir ve mail gönderebilirsiniz. Pop3 desteği sayesinde Outlook vb. bir program kullanıyorsanız maillerinizi kolayca bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz.

    • Mail

    W.G. Hazır Site paketini satın alan müşterilerize 1 yıllık domain ve hosting hizmeti ücretsiz hediyemizdir.

    Hosting Özellikleri: 100Mb web alanı, 4Gb aylık trafik, 3 ad. mail, 2 ad. mysql database, 2 ad. subdomain

    • Domain ve Hosting

      Yönetici Paneli görünümünü resimleri tıklayarak görebilirsiniz:


        admin1m.jpg admin2m.jpg admin3m.jpg admin4m.jpg
        admin5m.jpg admin6m.jpg admin7m.jpg admin8m.jpg

        Kullanım ve Şartname


        OW Debug - Notice
        Message: Trying to access array offset on value of type null
        File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
        Line: 62
        Paylaş:

        Duvar

        Yorum yok
        Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

        Mesaj

        Yazar Whordark
        Eklendi Mayıs 15 '15
        blogs+show_all_blogs

        Oy

        Verdiğin oy:
        Toplam: ( 0 skorlar)