OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Samsung Cep Telefonu batarya dinleme ve cip Gerçeği. Bloglar | Sosy...
Loading...
 
tr

bir çok sosyal ağ sitesinde karşımıza çıkan ve bir çok insanı şüpheye sokan bu olay hakkında sizlere gereken bilgiyi sunmaya başlamadan önce bir kaç video ile konuyu görseliğini sunalım.

nfc teknolojisi ile ilgili görsel sonucunfc teknolojisi ile ilgili görsel sonucu

Sıradaki bu videoda arkadaşımız pazar tezgahından aldığı adi batarya denilen yan sanayi cin malı bir batarya ile deneme yapmakta lakin farkında olmadığı elindeki bataryanın orjinal olmaması sebebi ile aslındagörmesi gerektiği şeyi göremiyor.,

Şimdi olayın aslına gelelim Samsung firması dünyaca ünlü bir dijital devi firmanın teknolojik yeniliklerinden bir kaç tane özeliğinden birinin anlatımına başlıyoruz.

Sosyal Medyada bir kullanıcımızın Samsung Mobil cihazının pilinin üzerinden söktüğü parça “NFC anteni”dir. Near Field Communication teknolojisinin kısaltması olan ve tüm dünyada giderek yaygınlaşan NFC, yakın alan iletişimi için kullanılan bir haberleşme teknolojisidir. Cihazların birbirlerine 10 cm. veya altı bir mesafede, adeta dokunacak kadar yaklaştıkları zaman etkin olmaktadır. Hiçbir surette takip ve/veya dinleme benzeri bir amaç ile kullanılması/kullanılabilmesi mümkün değildir.

NFC özelliğini destekleyen cihazların genellikle arka kısmına yakın batarya veya arka kapak iç yüzeyi gibi kısımlarına gömülü olarak yerleştirilen “NFC anteni”, diğer cihazlarla kısa mesafede haberleşmeyi kolaylaştırmaktadır. NFC destekleyen cihazınızın kullanım kılavuzunda da belirtildiği gibi; özelliğin kullanılabilmesi için telefonun bağlantı ayarları menüsünden “NFC” başlığının aktive edilmiş olması gerekir, aktive edilmez ise özellik kullanılamaz.

“NFC anteni”ni cihazınızdan sökmeye yönelik (cihazın piline veya diğer aksamına) bir müdahalede bulunmanız, pilinizi ve telefonunuzu garanti kapsamı dışında bırakabilir. Ayrıca NFC ilintili fonksiyonlarının çalışmamasına da sebebiyet verebilir. Bu nedenle kullanıcılarımıza bu tür uygulamaları tavsiye etmiyoruz.

Bu makalede anlatılan bilgi samsung firması tarafından teyit edilmiş ve araştırma takibi hiç bir şekilde yasal olmayan bir dinleme ve izleme aygıtı olmadığı konusunda kamu oyunun bilgisine sunulmuştur konu tekniği gereği teknoloji gelişimi açısından kamu oyunun bilgisi dışında cihazlarınızda oluşan tahribat sonucu kişinin yanlış bilgi ile cihaza isteyerek ve bilerek zarar verdiği sonucu. Cihazlarınızın Garanti kapsama kapsamında cihazın etki alanında zorlama ve aksesuar değişimi aygıt aksesuarın da tahrifat sonucunda cihaz elektroniğini etkileyebileceği unutulmamalı. Bu bilgi sonucu yasal haklar çerçevesinde şirketlerin ürettiği hiç bir cihaz üzerinde Ortam dinleme ve Takip formlarında bir eklenti ekleme yolu ile bu aygıt tanıtımlarında ve firma yasal açıklamalarında olmaması halinde firma yasa dışı suç işlemiş durumda olmaktadır. Cihazların uluslar arası pazarda ihracatı esnasında satılan ülkeler kalite ve kontrol mekanizmaları tarafından da teknik ve takip edilmekte olduğu unutulmamalıdır.

nfc teknolojisi ile ilgili görsel sonucunfc ile ilgili görsel sonucu


OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/privacy/classes/event_handler.php
Line: 62
Paylaş:

Duvar

Yorum yok
Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor

Mesaj

Yazar Whordark
Eklendi Mayıs 25 '15
blogs+show_all_blogs

Oy

Verdiğin oy:
Toplam: ( 0 skorlar)