OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
PlayStation VR Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Bilişim ve Teknoloji
Bilişim ve Teknoloji Mart 16 '16

PlayStation VR önce kod adı ile bilinen, Proje Morpheus , yaklaşan bir sanal gerçeklik kulaklık tarafından geliştirilen Sony Computer Entertainment . tam işlevsel olacak şekilde tasarlanmıştır PlayStation 4 video oyun sistemi ve Ekim 2016 yılında başlaması planlanıyor

Baş monte teknolojisi Sony'nin ilgi 1990'larda kadar uzanmaktadır. Ilk ticari ünite, Glasstron 1997 yılında piyasaya sürüldü, Bu teknolojinin bir uygulama oyun oldu MechWarrior 2 kokpitinde içinden bir görsel bakış açısı benimsemek için Glasstron veya Sanal I / O'nun iGlasses kullanıcıları izin, zanaat, görsel olarak kendi gözlerini kullanarak ve zanaat kendi kokpit içinden savaş görüyorum.

Erken 2014 yılında, Sony Computer Entertainment araştırma ve geliştirme mühendisi Anton Mikhailov ekibi üç yıldan fazla Proje Morpheus üzerinde çalıştığını söyledi. Mikhailov, PlayStation 3'e göre Taşı periferik, kendisi Haziran 2009'da ortaya akılda belirtilmemiş, gelecekteki kafa monte teknolojisi ile dizayn edilmiştir. "[W] e VR bir mal olmadığı halde, onu specced ve VR kontrolörü olmak inşa. Mühendisler, biz sadece bunu yapmak için doğru şey olduğunu söyledi gibi. [...] Anda, biz değil 't biz işe yarayabilir bir tüketici kaliteli projem var, ama kesinlikle akılda vizyonu ile tasarlanmıştır. " ShuheiYoshida tabandan" etkinliği arasında, Sony'nin dünya çapındaki stüdyoları başkanı, aynı zamanda proje olarak başladı "dedi Move hareket kontrol serbest bırakılmış bir kez 2010 yılında odak noktası haline geldi mühendis ve programcı.

Proje Morpheus ilk 2014 açıklandı Oyun Geliştiricileri Konferansı . Sony Computer Entertainment Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida 18 Mart 2014 tarihinde cihazı tanıttı ve Proje Morpheus olduğunu belirtti "PlayStation sonraki yenilik bu olacak [şekil] oyunların geleceği."

15 Eylül 2015 tarihinde, o Proje Morpheus PlayStation VR seçildi açıklandı.

8 Ekim 2015 tarihinde, Sony Softkinetic, kimin odak açıklanmayan bir miktar karşılığında görsel derinlik algılama jest tanımayı içeren bir teknoloji başlatma satın aldı.

2 Kasım 2015 tarihinde, Sony hala Oyun geliştiriciler konferansında 15 Mart 2016, yılında 2016 yılının ilk yarısında bir sürümü için amaçlayan olduğunu doğruladı, Sony 399 $ fiyat etiketi ile, çıkış tarihi Ekim 2016 olacak doğruladı ABD, Avrupa 399 €, Japonya'da İngiltere'de £ 349 ve 44980 ¥ içinde.

Teknik özellikler

GDC'15 de ortaya prototip OLED 1920x1080 piksel ekran, RGB altpiksel matris ile (gözün başına 960x1080 px çözünürlük sağlayan dahil) ve 120fps içeriği görüntüleme yeteneğine sahiptir. Bu 100 ° 'lik bir FOV özellikleri,6DOF kafa izleme, stereoskopik 3D ve TV'ye yamulmamış çıktı, ya kulaklık takan görür başkalarının görmek için, ya da ayrı bir ekran standart PS4 denetleyicisi kullanarak kulaklık kullanıcıya karşı rekabet etmek.

Kooperatif oyun

Bir kulaklık için ekranı ve televizyon için tamamen farklı bir görüntü: PlayStation VR aynı anda iki farklı görüntü render yeteneğine sahiptir. Amaç, Sony demek, her zaman yalnız deneyim olmaktan VR önlemektir.

Japonya Studio adlı yeni bir demo yaptı Canavar Kaçış . Yani beş kişilik bir oyun var; Dört karşı bir. Bir Morpheus [Playstation VR] giyen kişi olmak. Eğer Morpheus iseniz ve Monster olmak. Ve dört kişi DUALSHOCK tutarak ve TV bakarak ve düzenli bir oyun gibi oyun oynuyor canavara karşı [olan]. ... Ve aslında, üçüncü taraf Devs denilen oyun yapma açısından önümüzde olan Keep Talking ve Kimse patlar . ... Bir kişi Morpheus giyen ve o kişi bir saatli bomba gibi, bomba bakar. Ve bunu stabilize etmek için, Morpheus giymiyor diğer kişi [televizyon izlerken], bir kullanım kılavuzu vardır. Ve o kişi nasıl iş yapmak için Morpheus giyen kişiyi anlatmak için vardır. Ama bu kişi Morpheus giyen kişinin gördüğü görmüyor. Bu yüzden iletişim kurmak zorunda. ... Yani bir sosyal deneyim.

Paylaş:
Deniz Kara
Deniz Kara Ekim 25 '18

VR'ı geç daha normalini alamadık ki arkadaş. Döviz düşse...