OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Otocat Kurma ve Proje Organizasyon Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Penguen Tasarım VİP
Penguen Tasarım Aralık 22 '14
Kurma ve Proje Organizasyon 2564

Bu ders size öğrenilen araçları kullanarak olacak ilk seviye . Herhangi bir sürümü için – Eğer ilk seviye öğretilen komutları anlamak, hemen hemen tüm AutoCAD 2D hazırlanması kullanılan yaygın komutları anlamak, İster inanın ister inanmayın.

Bu öğretici bir Proje Yöneticisi olmak atıfta ama AutoCAD bir proje organize standart bir yaklaşım değilim. Bir oda, bir ‘proje’, ya da bir zemin çizim düşünün. İşin ilk gününde bir proje verildi ve çizmek istedi. Ne çizdiğiniz ‘İşin Kapsamı’ bağlı olacaktır

Bu örnek, küçük bir odada koymak ve çekmek için söylendi üstlenecek. Yapmak istediğiniz ilk şey çizim ayarlandı. Eğer CAD yapmak HER çizim yaklaşan için birkaç temel adım vardır.

  1. Bunu çizmek için yeteneğine sahip olduğundan emin olun. çizim ya da çoğaltmak mümkün olmaz o bölgede bir şey varsa bakın. Eğer çizim tamamlamak için gereken tüm bilgilere sahip olmadığını da görmek, ya da en azından yapılan bir çoğunluğu almalısınız. Örneğin, açılı duvarlar varsa, bu açı bulabilirim?

  2. Eğer çizim başlamak için bir şablon kullanıyorsunuz? Sizin Proje Yöneticisi ya da standart şirket şablon veya bir müşterinin ile sağlamalıdır.

  3. Bu temel bilgilere sahip sonra, başlayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi, ilk satırı çizim önce yapmanız gereken biraz var. Düzgün ve çizimler başında iyi alışkanlığı edinin asla her zaman olabilir tavırla “daha sonra Fix!”

AutoCAD de başlamak için şablonlar çok sayıda var. Sen Yeni Çizim iletişim kutusundan bu bulabilirsiniz.

Çizim kurulduktan sonra, aslında çizmek nasıl düşünün. Önce en temel bileşenleri ile başlamalıdır. Sadece bir yapı inşa gibi olduğunu unutmayın. Vakıf ile başlayın ve gittiğiniz gibi daha ayrıntılı ekleyin. Dış duvarları bak ve orada başlar. Daha sonra, kapı açıklıkları, kapı, pencere, vb gibi daha fazla ayrıntı çalışma kapsamında üzerinde ayrıntıları ile bitirin ekleyin – yangın söndürücüler, satış, vb ölçümlerle dikkatli olun, çünkü bir hata yaparsanız başlamak, bu BÜYÜK sorunları daha sonra çizim ile devam olarak neden olur.

Kullandığım Genel bir kural için bunu kuracağına gibi çizin . Bu temel yaklaşım en azından herhangi bir disiplin içinde herhangi bir proje için bir başlangıç ​​noktası verecektir. Mimarlık

Önceki Dersler Sadece gibi, menü seçeneğini kullanarak AutoCAD ve yeni bir çizime başlamak Dosya> Yeni . Kullanmak çizim bir şablon seçmenizi isteyen bir iletişim kutusu açık göreceksiniz. Bu örneklerde AutoCAD varsayılan şablonu kullanır. Bu katmanlar oluşturma ve kullanarak uygulama şansı verecektir. Çizim örnekte nesne türlerini göz at ve her biri için katmanlar oluşturun.

Paylaş: