OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Otocat izleme Object Snap Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Penguen Tasarım VİP
Penguen Tasarım Aralık 22 '14
Izleme Object Snap

Şimdi sadece, ama doğru noktaları ve ölçüm mesafeleri nasıl bulabileceğinizi gördüklerimi önceden çizilmiş nesneleri dayalı belirli noktaları bulmak istiyorsanız? Eğer Osnaps kullanabilirsiniz, ama her zaman ihtiyacınız olan nokta bulmuyorum.

Aşağıdaki örnekte olduğu gibi bir dikdörtgenin ortasında bir daire çizmek istediğinizi düşünün:

Object Tracking Example

Eski günlerde, sen ve o daire çizilmiş çemberin orta noktası için bu çizginin orta noktası için tersledi orta bulmak için dikdörtgenin ters köşe bir çizgi çizilmiş olurdu o zaman referans çizgisi sildim.

Şimdi kullanabilirsiniz nesne ek izleme . Bu onları çizim ve yol bir referans noktaları bulma. egzersiz Bunun için, şu an Nesne Yakala emin olun ki Midpoint sizin.

Bir Beraberlik RECTANGLE gelen 0,0 ile 4,3

Object Snap Tracking ve Nesne Yakala düğmesini basılı olduğundan emin olun. Otrack Button

Başlangıç ​​CIRCLE komutunu.

dikdörtgenin alt satırında orta noktası üzerine götür. Eğer imleç dikey üzerinden bir ışık noktalı çizgi proje görmelisiniz. Şimdi imleci dikdörtgenin sağ dikey çizginin orta daha. Eğer dikdörtgen merkezine doğru hareket ettirin olarak, 2 noktalı çizgiler çapraz görmelisiniz.Bu gibi görünmelidir:

Object tracking Example

Bir kere her iki hatta görmek, siz ve seçebilirsiniz merkez noktası dikdörtgenin tam merkezi olacaktır. çevrenizde 1 “yarıçaplı ver.

Bu, ancak çok basit bir örnek daha karmaşık şekiller çizmeye başlamak gibi, bu ana kadar bir için kullanışlı bir araç, ve büyük bir zaman tasarrufu olacak. Nesne izleme çağrılan herhangi Nesne Yakala ile çalışacaktır. Ama her zaman istediğiniz noktaya toplama emin olmak için kontrol edin.

Paylaş: