OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Reklam Kodunun Yerleştirilmesi Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Mayıs 28 '15

Prestitial / Interstitial Banner Yönetimi

Reklam Kodunun Yerleştirilmesi ile ilgili görsel sonucu

Reklam Kodunun Yerleştirilmesi

Ana Sayfa başında çıkacak reklam için Banner İşlemlerinden "prestitial_banner" isimli alana diğer reklam bölgelerinende nasıl kod oluşturuluyorsa bu alan içinde aynı şekilde kod oluşturulup konulmalıdır.
Kod eklendikten sonra Genel İşlemler -> Genel Ayarlarlardan "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Prestitial Banner" değerini 1 yapınız gerekmektedir. 0 yapıldığı takdirde reklam gorunmeyecektir.

Ara Sayfa başında çıkacak reklam için Banner İşlemlerinden "interstitial_banner" isimli alana diğer reklam bölgelerinende nasıl kod oluşturuluyorsa bu alan içinde aynı şekilde kod oluşturulup konulmalıdır.
Kod eklendikten sonra Genel İşlemler -> Genel Ayarlarlardan "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial Banner" değerini 1 yapınız gerekmektedir. 0 yapıldığı takdirde reklam gorunmeyecektir.

Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial + Prestitial Gös. Süre bu ayar reklamın görüntüleneceği süreyi gösterir.

Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial + Prestitial Expire bu ayar reklamın ne sıklıkla çıkacağını belirler, 0 yapılırsa explorer penceresi her kapatılıp açıldıgında reklam görüntülenir. Değer saniye olarak verilmelidir. Yani 1 saat için 3600 yazılmalıdır.

Önemli Not: Reklamları pasif ettikten sonra "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Interstitial Banner" ve "Reklam -> Sayfa Geçiş -> Prestitial Banner" bu değişkenlerin değerlerini 0 yapınız.

Interstitial Banner Yönetimi ile ilgili görsel sonucuInterstitial Banner Yönetimi ile ilgili görsel sonucu

Düzenlendi... Whordark (Mayıs 28 '15)
Paylaş: