OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015 Forum | Sosyal...
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015

En çok faaliyet gösteren ve şube, ATM ve banka sayısı en yüksek olan Ziraat Bankası, memur personel eleman alımı yapmaya deva etmektedir. Geçtiğimiz yıl alımlarını devam ettiren ve birçok memur personel eleman alımı yapan Ziraat Bankası, 2015yılı içinde kendi hedeflerini belirlemiştir. Sadece üniversite mezunu değil aynı zamanda lise mezunu olan kişilere de olanak sağlamaktadır.

Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015 yılında kaç kişiyle yapılacak henüz olarak net bir rakam verilmemektedir. Fakat eleman ihtiyacı olduğu zamanlarda banka iş ilanları açmakta ve eleman alımlarını devam ettirmektedir. Eğer sizlerde lise mezunu isen Ziraat Bankasıbünyesinde bir iş sahibi olabilirsiniz. Elbette önceliğini üniversite mezunlarından yana kullanan Ziraat Bankası, lise mezunlarının da istihdamı için uğraşmaktadır. Farklı birimlerde ve farklı pozisyonlarda ihtiyaç duyulan kişiler deneyimli ya da deneyimsiz olsun işlere yerleştiriliyor ve burada kişilere iş öğretiliyor. Birçoğu askeri ücret alan ve zamanla işlerinde başarılı oldukça yükselen kişiler aynı zamanda bankanın vermekte olduğu birçok hizmetten de yararlanabiliyorlar. Kısacası elemanlarını üniversite ya da lise mezunu diye ayrımcılığa itmiyor ve hepsine eşit davranmaya çalışıyor.

Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015 yılında yine olduğu gibi öncelikle kendi sitesi üzerindeki insan kaynakları bölümünden yayınlanacaktır. Burada yayınlanan yayın sonrasında alımlar başlayacak ve sınav ya da mülakatlar yapılacaktır. Gerek yazılı gerekse de mülakattan başarı ile geçen kişiler ise bu banka bünyesinde çalışmaya hak kazanacaktır. Sadece kendi sitesinde değil diğer iş ilanları sitelerinde de Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015 diye ilan vereceklerdir. Sizlerde buraları takip edebilir ya da isterseniz bizlerin sitesini takip de ederek ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası Lise Mezunu Memur Personel Alımı 2015 ile ilgili görsel sonucu

Paylaş: