OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Onur Air Personel Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

Onur Air Personel Alımı İş İlanları 2015

Türkiye’de sınırlı bulunan hava yolları arasında yer alan Onur Air yeni yılın ikinci yarısında da alımlarına devam edecektir. Birçok kişiyi işe almış olan ve almaya da devam eden Onur Air yeni yıl içerisinde kaç kişi alacak bilemiyoruz ancak; alım sayısını en üst seviyede tutmaktadır. Bu sebepten dolayı buraya başvuranların işe alınma süreci çok daha hızlı ve fazla olacaktır.

Onur Air personel alımı iş ilanları 2015yılında kaç kişilik yapacak resmi bir açıklama yok fakat her geçen gün yeni ilanlar ekleyerek acaba fazla alım mı yapacak diye soru sordurmaya başlamıştır.

Onur Air personel alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlarla yapılacak diye merak ediyorsanız aşağıda yer alan ilanlara göz atabilirsiniz.

- SATIŞ ARTIRMA UZMANI,
- GELİR ANALİZ UZMANI,
- YARDIMCI UÇAK TEKNİSYENİ,
- LİSANSLI UÇAK TEKNİSYENİ,
- KABİN MEMURU (DENEYİMLİ/DENEYİMSİZ)
- EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GÖREVLİSİ.

Onur Air personel alımı iş ilanları 2015 yılında bunlarla yapılacak olup bunların haricinde çok fazla bir ilan bulunmamaktadır. İlanları kısıtlı tutmakta olan Onur Air firması çok fazla ilan vermekten kaçınmaktadır. Gerektiği kadar ve gerektiği sayıda ilan veren Onur Air zamanla da bu ilanlarında bir artışa gidecektir.Yukarıda verdiğimiz ilanların detaylarını öğrenmek ve detayları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz aşağıda verdiğimiz link adresimizi kullanabilir ve aynı zamanda diğer ilanları hakkında da kısa bilgilere sahip olabilirsiniz.


Paylaş: