OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Koç Holding Personel Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

Koç Holding Personel Alımı İş İlanları 2015

Türkiye’nin en büyük şirketlerini elinde bulunduran KOÇ Holding 2015 yılında ve diğer tüm zamanlarda çok fazla olacak şekilde eleman almaya devam ediyor. Ülke ekonomisine istihdam sağlayan KOÇ Holding birçok kişiye iş imkanı sunmaktadır. Birçok kişiye iş verecek olan KOÇ Holding internet sitesi üzerinde birçok ilan bulundurmaktadır. İnternet üzerinden başvuruları aldığı gibi başvurular hakkında birçok bilgiyi yine kendi internet sitesi üzerinden vermektedir.
Koç Holding Personel Alımı İş İlanları 2015 ile ilgili görsel sonucu
KOÇ Holding personel alımı iş ilanları 2015 yılında kaç kişi ile yapılacak bilemiyoruz ancak; büyük bir holding olan KOÇ Holding binlerce personel işçi alımı gerçekleştirecektir. İnternet sitesi üzerinden en üst kademeden en alt kademeye kadar birçok kişiyi işe alacak olan KOÇ Holding alım konusunda ise titiz davranmaya devam ediyor.

KOÇ Holding personel alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlarda alım yapacak isterseniz beraber bakalım. Böylece bu alımlar hakkında da kısa bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

- MÜHENDİS,
- DOKTOR,
- HEMŞİRE,
- ÜST DÜZEY YÖNETİCİ ASİSTANI,
- BANKACI,
- İŞÇİ,
- ELEMAN,
- STAJYER.

KOÇ Holding personel alımı iş ilanları 2015 yılında yukarıda verdiğimiz meslekler üzerine yapılacaktır. Bu alımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internet sitemizi düzenli olarak takip edebilir ve detaylıca bu bilgilere ulaşabilirler. Yukarıda yer alan ilanların haricinde binlerce ilan bulunmaktadır. Tüm bunlar hakkında bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isteyenler aşağıda yer alan internet adresini kullanabilirler.

Paylaş: