OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
SunExpress Personel Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

SunExpress Personel Alımı İş İlanları 2015

Antalya’da kurulmuş bir şirket olan SunExpress kısa zamanda birçok kişiyi işe almış ve uluslararası çalışan bir şirket haline gelmiştir. Özellikle kısa zamanda iyi bir başarı elde eden SunExpress 2015 yılının ikinci yarısında birçok kişiyi işe almaya planlamaktadır. Özellikle kısa zamanda işe alım yapacak olan SunExpress firması, alımlarını en üst seviyede tutmaktadır. Çalışanlarında İngilizce bilme zorunluluğu isteyen SunExpress firması alım konusunda da çok titiz davranmaktadır.
SunExpress Personel Alımı İş İlanları 2015 ile ilgili görsel sonucu
SunExpress personel alımı iş ilanları 2015 yılında kaç kişi ile olacak bilemiyoruz fakat şuanda 15’den fazla ilan bulunmaktadır. Her geçen gün bu rakamı artırmakta olan SunExpress firması bu alımlarını da internet üzerinde yayınlamakta ve başvuruları internet üzerinden almaktadır.

SunExpress personel alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlarla yapılacak diye merak ediyorsanız aşağıda verdiğimiz İngilizce ilanlara bakabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

- TECHNICAL SUPPLY SPECIALIST,
- OFFICE ADMINISTRATOR OF CABIN MANAGEMENT,
- TECHNICAL SUPPLY AND MAINTENANCE SPECIALIST,
- OFFICE ADMINISTRATOR OF CABIN MANAGEMENT,
- SYSTEM ENGINEER,
- CAPTAIN.

SunExpress personel alımı iş ilanları 2015’de bunlarla yapılacak olup bunların haricinde de birkaç adet ilan bulunmaktadır. Bu ilanlar hakkında güncel bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edebilir ve sık sık bilgi alabilirsiniz. Yukarıda vermiş olduğumuz ilanların hakkında bilgi sahibi olmak, diğer ilanlara göz atmak ve diğer tüm detayları görmek isterseniz aşağıda vermiş olduğumuz link adresimizi kullanabilirsiniz.


Paylaş: