OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Enka İnşaat Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

Enka İnşaat Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015

İnşaat sektörünün öncülerinden Enka İnşaat sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde kaliteli hizmet vermektedir. Köprü, otoyol, bina ve çok daha fazlasını yapmakta olan Enka İnşaat 2015 yılında bu alımlarına devam etmeyi planlıyor. Özellikle 2015 yılının ikinci yarısınde birçok firma alım yapmayı durdururken, büyük bir firma olan Enka devam etmektedir.
Enka İnşaat Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 ile ilgili görsel sonucu
Enka İnşaat personel eleman alımı iş ilanları 2015 de kaç kişi ile yapılacak bilemiyoruz. Net bir açıklama yapmayan firma internete yaklaşık olarak 30 adet ilan vermiştir. Vermiş olduğu ilanları her gün güncelleyen firma alımlarını da her gün artırıyor.

Enka İnşaat personel eleman alımı iş ilanları 2015 de hangi pozisyonlarda yapılacak diye merak ediyorsanız aşağıda verdiğimiz ilanlara bakabilirsiniz.

- MEKANİK İŞLER MÜHENDİSİ,
- HARİTA MÜHENDİSİ,
- SAHA MALZEME MÜHENDİSİ,
- MAKİNE MÜHENDİSİ,
- MALİYET KONTROL MÜHENDİSİ,
- KALİTE KONTROL ELEKTRİK İŞLERİ TEKNİKERİ.

Enka İnşaat personel eleman alımı iş ilanları 2015 de bunlarla yapılacak olup, bunlar haricinde birçok ilan bulunmaktadır. Sadece ülke içerisinde değil Moskova ve Türkmenistan gibi yurtdışı sahaları içinde ilan vermiş olan firma, tüm bu alımlarını sürekli güncellemekte ve yenilerini eklemektedir. Çalışmalarını en iyi ve en sıkı şekilde yürüten Enka İnşaat hakkında internet sitemizden güncel bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda yukarıda vermiş olduğumuz ilanları incelemek, diğer ilanları görmek ve tüm bunların hepsine başvuruda bulunmak isterseniz, aşağıda yer alan link adresini kullanabilirsiniz.


Paylaş: