OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
BSH Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

BSH Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015

BSH ev aletleri, ülkemizde ve tüm dünyada ciddi derecede hizmet vermekte olan firmalar arasında yer almaktadır. Özellikle çalıştırdığı kişi sayısına oranla ülke ekonomisine ciddi derecede katkı sağlamaktadır. Bu sebepten dolayı da birçok kişinin ilk olarak iş konusunda tercih ettiği yer haline gelmiştir. 2015 yılının ikinci yarısında da alımlarına devam edecek olan BSH birçok kişi ile bu gelişmeleri sağlamayı hedeflemektedir.
BSH Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 ile ilgili görsel sonucu
BSH personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında kaç kişi ile yapılacak bilmiyoruz ancak; internet üzerinde 90’a yakın ilanı bulunmakta olan BSH bu ilanlarını da her geçen gün daha fazla olacak şekilde artırmaktadır.

BSH personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlar için ilan verdi diye bakacak olursak da karşımıza şunlar çıkmaktadır.

- Bodrum Servis Teknisyeni,
- Antalya Servis Teknisyeni,
- İzmir Servis Teknisyeni,
- Beyaz Eşya Servis Teknisyeni (İST-Avrupa Yakası),
- Satış Sonrası Teknik Sorumlu,
- Profilo Bayi Satış Yönetmeni (Adana-Mersin),
- Ürün sorumlusu.

BSH personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında bu yukarıda vermiş olduğumuz pozisyonlarla yapılacak olup, bunlar haricinde de birçok ilan bulunmaktadır. Yukarıda yer alan diğer ilanlarında İngilizce bilme şartı sunan BSH alımlarına büyün bir yıl boyunca kesintisiz devam edecektir. Yukarıda verdiğimiz ilanlar hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak içinse aşağıda yer alan internet adresini inceleyebilirsiniz.


Paylaş: