OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Simit Sarayı Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015 Forum | Sosyall...
Loading...
 
tr
Konu yeri: Forum » General » İlanlar
Whordark
Whordark Haziran 27 '15

Simit Sarayı Personel Eleman Alımı İş İlanları 2015

Radikal değişiklikler yapıp marka değerini çok ciddi derecede artırmış olan Simit Sarayı birçok kişiyi işe almıştır. Özellikle her ilde açtığı yeni bayileri ile geniş bir aile olmayı başarmış olan Simit Sarayı 2015 yılının ikinci yarısında da bu alımlarına devam edecek gibi gözüküyor. Özellikle alımlarını en iyi şekilde tutacak olan Simit Sarayı yüksek maaş ve iş kalitesi de sunmaktadır. Bu kadar iyi şartlar sağlayan Simit Sarayı da aynı zamanda karşısında iyi elemanlar bulmak için büyük bir çaba göstermektedir.
Simit Sarayı Personel ile ilgili görsel sonucu
Simit Sarayı personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında çok kaliteli kişilerle alım yapacağından dolayı deneyimi olan kişilerin başvuruları daha hızlı bir şekilde kabul edilecektir. Bu nedenle de bu kişilerin hızlı bir şekilde başvuru yapmalarında fayda var diyebiliriz.

Simit Sarayı personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlarla yapılacak diye merak ediyorsanız, aşağıda verdiğimiz ilanlara bakabilirsiniz.

- MAĞAZA EKİP ÜYESİ,
- ELEKTRİK TEKNİKERİ,
- OFİS ASİSTANI,
- MAĞAZA VARDİYA MÜDÜRÜ,
- SEKRETER,
- MUHASEBE STAJYERİ,
- MUTFAK ŞEFİ.

Simit Sarayı personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında bu pozisyonlar için verilmiş olup, bunlar haricinde de birçok ilan bulunmaktadır. Bunlar hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıda vermiş olduğumuz link adresini inceleyebilir ve aynı zamanda başvuruda bulunabilirsiniz.

Simit Sarayı İş İlanlarına başvurmak için
tıklayın.

Paylaş: