OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
1.6 Oxwall ArrowChat indir Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Temmuz 16 '15
1.6 Oxwall ArrowChat indir JQuery Sohbet Yazılımı ArrowChat En güçlü canlı sohbet yazılımı ArrowChat bugüne kadar en iyi jQuery online sohbet yazılımıdır. Onun zengin özellikli seçenekler 'ölçeklenebilirlik onun neredeyse herhangi bir web sitesi üzerinde çalışmak için' gelen, ArrowChat çalışıyor olması memnuniyet duyarız. Biz sürekli. Hataları, özellikleri ve performansı artırmak için web chat yazılımı güncelleyerek konum
Biz süper kolay ArrowChat yüklemek için yaptık ve herhangi bir web sitesi çalışan PHP ve mySQL ile çalışacağız.
  • Ölçeklenebilir Platform Ölçeklenebilir Platform Standart sürüm çoğu web siteleri için en iyisidir, ama bizim iş baskısı ayrı bir sunucu sorguları sohbet çalışmasını sağlar.
  • Çapraz tarayıcı uyumlu Çapraz tarayıcı uyumlu Bizim yazılım tüm büyük modern tarayıcılarda çalışır. Bu IE 7+, Chrome, Firefox, Safari, Opera ve kapsar.
  • Sürekli gelişme Sürekli gelişme Biz her zaman sohbet yazılımı geliştirmeye ediyoruz. Geri daha fazla güncellemeleri için satın aldıktan sonra gel.
  • Geliştiriciler hoş geldiniz Geliştiriciler hoş geldiniz Geliştiriciler script% 100 tam kontrole sahip. Aslında, bizim mağazamızda değişiklikler, temalar ve uygulamalar serbest bırakabilirsiniz.
Senin sohbet tam kontrol ArrowChat size ürünü biçimini değiştirmek için tam bir özgürlük verir
sen istiyorum. Kendi web sohbet yazılımı tam kontrolü vardır. Tam şifrelenmemiş kaynak kodu Burada hiçbir hileler. Size kodunu değiştirmek için tam erişim sağlar. Hala kolaylıkla düzenleyebilirsiniz böylece Aslında, biz anında JavaScript dosyaları sıkıştırmak. Almak ve özelliklerini seçmek Vb sohbet odalarını, bildirimleri, uygulamaları, gerek değil mi? Hiç sorun değil, biz size bir şey devre dışı bırakmak için admin panelinde tam kontrol sağlar. Özellikleri ArrowChat İstediğiniz tüm özellikler Biz dünyanın en zengin özelliklere sahip online sohbet yazılımı var. Sohbet Odaları, bildirimler, uygulamalar - biz hepsi var. Hala yeterli değil? Mağazamıza hatta daha fazla uygulama ve değişiklikler indirin. Görüntülü Sohbet Görüntülü Sohbet ArrowChat flash arabirimi üzerinden görüntülü sohbet sağlamak için seçeneği vardır. Bu seçeneğin etkinleştirilmesi daha fazla kaynak tüketmez. Sohbet Odaları Sohbet Odaları Bizim sohbet odaları parola korumalı odalar, moderatörler, tekme, ve daha fazlası gibi özellikler tam bir set sunuyoruz. Bildirimler Bildirimler Kullanıcılar özel mesajları ve düz ArrowChat bardan arkadaş istekleri gibi bildirimleri alabilirsiniz. Uygulamalar Uygulamalar Daha fazla özellik mi ihtiyacınız var? Size bar üzerine ihtiyacınız ne olursa olsun yüklemek için tam bir uygulama sistemi var. Tam Yönetici Paneli Tam Yönetici Paneli Senin çubuğu ile her şeyi ve her şeyi yönetin. Senin temanın şablonlar düzenlemeye smilies devre dışı - biz hepsi var. Duyurular Duyurular Duyurular Tüm kullanıcılara gerçek zamanlı olarak dışarı pop. Onlara bilgi hızlı alın. Mağaza ArrowChat Mağaza ArrowChat Eğer sohbet indirmek için Bizim mağaza değişiklikler, temalar ve uygulamalar doludur. Popout Sohbet Popout Sohbet Sayfaları arasında gezinmek için ihtiyacınız var? ArrowChat sohbet tutmak için popout sohbet etti. Temalar ArrowChat Temalar Bizim şablon ve css dosyaları web sitenize uyacak şekilde ArrowChat özelleştirmek için kolaylaştırır. Kullanıcı Seçenekleri Kullanıcı Seçenekleri Sizin kullanıcıların kendi çubuğu onlar gizlemek sohbet ve açık çevreme penceresini tutmak gibi şeyler ile like it şekilde özelleştirebilirsiniz. Gerçek zamanlı Durumu Gerçek zamanlı Durumu Sohbet sekmeler ve çevreme kullanıcıları yazarak tarihten, boşta, çevrimdışı, meşgul ve daha bize tutulur. Şimdi Oxwall için indir: şimdi indir: indir Şifre: kairo
Paylaş: