OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Ütüleme Epilasyon Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
SEO CEO
SEO Temmuz 30 '15

ütüleme epilsayon

Vücuttaki istenmeyen tüylerden, "ütüleme epilasyon" ile cilt yanıkları ve leke oluşmadan kurtulmak mümkün. Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmak için bir yöntem, "ütüleme lazer" ise gelişen teknolojinin son icatlarından. Bu uygulama, yapılan bölgede masaj etkisi yapar ve aynı zamanda bacak ve koltuk altı tüylerinden kurtulmayı sağlar. Saniyede 10 atış yapabilen teknolojisi ile tüm vücut epilasyonunun da gerçekleştirilebildiği yöntemde, kıl follikülünün yavaş yavaş ısıtılarak ütülenmesi ve atış aralarında hızla soğutulması sağlanır.

Lazer teknolojisindeki gelişmeler epilasyon uygulamalarında da yerini aldı. Daha önce sadece kış aylarında ve açık tenlilere uygulanan epilasyon, "ütüleme lazer" tekniği sayesinde dört mevsim, her cilt tonuna uygulanabilir hale geldi. Seanslar ütüleme eylemine benzeyen uygulama sayesinde, konfor içinde ve kısa sürede gerçekleştirilir.

Ütüleme lazer epilasyon, bikini bölgesine de uygulama kolaylığı sunar. Vücudun hassas bölgelerindeki uygulamalarda acı daha fazla hissedilir. Acının minimum hissedilmesini sağlayan, cihazın soğuk safir başlığı, hassas bölgelerdeki uygulamada da konfor sağlar. Yöntemde, lazer aparatı ile yapılan sık atışlar, kıl follikülüllerini yavaş yavaş ısıtır ve atış aralarında hızla soğutur. Uygulama aparatında, temasla soğutma sistemi bulunur. Bu nedenle, hasta, uygulama esnasında kendisini masaj rahatlığında hisseder.

Eskiden, ince tüylerden kurtulmak için, iğneli epilasyon, ağda gibi uygulamalar yaptırmak zorunda kalınırdı. Ütüleme epilasyon cihazı, açık renkli ve çok ince tüyleri dahi görüp yok edebilir. Sonuç almak için ortalama 4-6 seans yapılır. Mevcut kılların, ilk seansta yaklaşık yarısı yok olurken, ikinci seansta bu oran % 20'ye düşer. Seanslar, çalışılan bölgeye bağlı olarak değişmekle beraber, genelde 1-2 ay aralıklarla yapılır.

drbuketyildirim.com

Düzenlendi... SEO (Temmuz 30 '15)
Paylaş: