OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Soprano Ice ''BuzLazer'' Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
SEO CEO
SEO Temmuz 30 '15

Lazer epilasyon sistemleri yıllardır hayatımızın içinde ve bakım rutinimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu sistemlerde teknolojiyle ilgili bugüne kadar henüz çözümlenmemiş bazı dezavantajlar vardı. Bunlar; uygulama anında hissedilen acı, sadece kış aylarında uygulanabiliyor olmaları ve koyu tenli kişilerde sağlanan faydanın azalmasıydı. Özellikle acı eşiği düşük olanlarda seanslar konforsuz geçiyordu.

Soprano ice ( buz lazer ) lazer epilasyonda yaşanan bu sorunları gidermeyi hedefleyen yeni nesil bir teknolojiyle karşımıza çıkıyor. Buz Lazer ( Soprano ICE ) kıl köklerini dondurarak yok eden konforlu ve etkili bir sistem. Çok daha gelişmiş yeni soğutucu mekanizması sayesinde acısız bir epilasyon imkanı sunuyor. Bunu eskisine göre daha hızlı ve daha etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. Özellikle bikini bölgesi gibi hassas bölgelerde bu durum daha önemli bir hale geliyor.

Sistemin diğer bir avantajı ise ten renginiz koyu dahi olsa tedaviye devam edebiliyorsunuz. Yani artık yaz aylarında da epilasyon yaptırmak mümkün. Soprano İce teknolojisi tüm sene boyunca uygulanabilen tek lazer sistemidir.

Eski nesil lazer sistemleriyle ilgili başka bir problem de ince tüyler üzerinde etkili olmamalarıydı. Bundan dolayı ince tüylere sahip özellikle bayanların lazer tedavilerinden istifade edememeleri söz konusuydu. Bu kişiler ağda, jilet gibi eski yöntemlere mahkum kalıyorlardı. Bazı kadınlar ise vücudunda lazer epilasyon tedavileri görmelerine rağmen yüzlerindeki tüyler ince olduğu için bu bölgede çaresiz kalıyordu. Ancak 2013 yılında geliştirilen buz lazer sistemiyle yüz ve vücut bölgesindeki ince tüyler tedaviye alınıyor ve problem olmaktan çıktı.

Sistemin avantajlarından biri de her atışta çok daha büyük bir alana etki etmesi. Bu da özellikle uzun bölgelerde çok daha kısa bir sürede seansın bitmesi anlamına geliyor. Klinik araştırmalar, altı hafta aralıklı altı seansın optimum sonuçlar elde etmek için yeterli olduğunu gösteriyor.

Dr. Buket Yıldırım

Düzenlendi... SEO (Temmuz 30 '15)
Paylaş: