OW Debug - Notice
Message: Trying to access array offset on value of type null
File: /home/romarekl/public_html/sosyallift.com/ow_plugins/forum/controllers/topic.php
Line: 136
Akrep Burcu Kadını Forum | Sosyallift©
Loading...
 
tr
Whordark
Whordark Mayıs 3 '17
Akrep Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Akrep burcu kadını fiziksel olarak ciddi ve fazlasıyla kadınsı görüntüye sahiptir. Kolaylıkla çevresindekilerin başını döndürebilir. Bakışları, güzelliklerine güzellik katmaktadır. Gözleriyle duygularını aktarabilir. Baş döndürücü gözlere, dudaklara ve saçlara sahiptir. Dudakları ince değil, dolgundur. Akrep burcu kadınının alın yapısı biraz geniştir. Yüz hatları sivri değildir ancak bazı Akrep burcu kadınında bu durum tersine dönebilir.

Akrep burcu kadını yürüyüşüyle de dikkat çekebilir. Vücut yapıları ise çok iyidir. Genel olarak ince bedene sahiptirler. Bazı Akrep burcu kadını kilolu olabilir ve bunun nedeni ise yiyeceklere olan düşkünlükleridir. Kıyafet konusunda da dikkatli ve özenlidir. Kendine yakıştırdığı kıyafetleri giymeyi tercih eder. Modadan vazgeçemezler. Kıyafette en sevdiği tonlar koyudur.

Akrep Burcu Kadını Genel Özellikleri

Akrep burcu kadını çekici, bir şeyi istediğinde mutlaka elde eden, akıllı ve hırslı yapıya sahiptir. Özellikle hislerine çok fazla önem verir. Farklı kişiliği vardır. Dışarıdan görünüşü ve iç dünyasında ne yaşadığı, ne düşündüğü birbirinden farklıdır. Her zaman güçlü görünmek ister. İnsanları kırmak ve üzmek istemeyen birisidir. Hoş mizacı vardır ve kibirlidir de. Çok nadir başkaldırır ve asileşir.

Akrep burcu kadını kendisinden daha iyi olan, iyi şartlara sahip olan insanları kıskanır ve hırs yapar. Bu da daha iyi şartlara sahip olmalarını, özellikle iş dünyasında daha fazla yükselmelerini sağlar. Sevdiği insanları da kıskanabilir. Kimseyi veya bir şeyi paylaşmaya gelemez. Akrep burcu kadını için arkadaşları çok önemlidir. Bu konuda özenlidir ve kimseyi kolay kolay hayatına almaz. Hayatlarında değer verdiği sayılı insanlar vardır. Güven sorunu yaşar, bir kişiye güvenmesi çok zordur.

Akrep burcu kadını her zaman doğru olanın peşindedir. Hiçbir zaman yalan söylemez ve söylenmesini de istemez. Yalan, bir kişiden nefret etmelerini sağlayacak en büyük etkendir. Dürüst, samimi ve içten olan herkese değer verir. Akrep burcu kadını için gururları önemlidir. Gururları kırıldığında kendilerini toparlamaları oldukça zorlaşır. Cesareti üst düzeydedir. Onlar için tuttuğunu kopartan kadınlar diyebiliriz. Başarısızlık onlara göre değildir.

Akrep burcu kadını o kadar şüphecidir ki karşısındaki insan bile kendisinden şüphelenebilir. Şüpheci olması, aşk, arkadaşlık, aile veya iş hayatlarında her zaman ön plana çıkar. Sebebinin ne olduğu bilinmeyecek kadar garip davranabilir. Güvensiz ve şüpheci olması zaman zaman kendisine fayda sağlıyor olsa bile kimi zaman olumsuzluk yaşamasına neden olabilir. Akrep burcu kadını genellikle mantığı ile hareket ediyor gibi görünebilir ancak bu durum hiçte böyle değildir. İçten içe duyguları ile hareket etmeyi tercih ederler.

Akrep burcu kadını ne yapılan iyiliği unutur ne de yapılan kötülüğü. İntikam ateşi ile yanıp tutuşabilir. Onu kırmak ve üzmek hiç akıllıca olmayacaktır. Kötülüğün karşısında olan bu kadın, kötülük yapan çok sevdiği bir kişi bile olsa her zaman karşısında durur. Akrep burcu kadını kendisini asla ezdirmez. Dik durur ve her türlü zorlukla başa çıkabilir.

Akrep Burcu Kadını Aşk Hayatı

Akrep burcu kadınının aşk hayatı kusursuza yakındır. Onun aşkına karşı koyabilecek erkek yoktur. Dayanılmaz etkileri vardır. Bir erkeği elde etmek istiyorsa, bunu mutlaka başarır. Çekici olmaları, tüm dikkatleri üzerlerine toplamalarını sağlar. Aşk hayatlarında zaman zaman gizemli davranışlar sergilerler. Aşk hayatının hareketli olması, onların serbest ilişki yaşamayı sevdiklerini düşündürebilir ancak durum pek öyle değildir. Partnerini daima önemser, onunla mutlu olmak ve paylaşımda bulunmak ister. Akrep burcu kadını aşk hayatında kırılgan ve hassastır.

Akrep burcu kadını ciddi beraberlik arayışındadır ancak bu gerçek olmadığı sürece kısa süreli birliktelikler kurabilir. Aşık olmadığı kişiyle derin duygularını paylaşmaz. Duygularını olduğu gibi açarsa, kırılacağını düşünür. Seven Akrep burcu kadını her zaman partnerini sahiplenir ve kıskanır. Partnerinden de aynı duyguları ve davranışları görmek ister. Akrep burcu kadınının aşkı sonsuzdur, tabi hak edene.

Akrep Burcu Kadınının Olumlu Özellikleri

Akrep burcu kadınının en olumlu özelliği sevdiğine, kararlarına ve sözlerine sadık olmasıdır. Onların ihanet ettiği görülmez. Sabretmesini bilir ve duygularıyla hareket eder. Sorumluluklarının farkında olan ve ona göre adım atan kadınlardır. Karakteristik olarak oldukça güçlüdür. Çekici, tutkulu ve coşkuludur.

Akrep Burcu Kadınının Olumsuz Özellikleri

Akrep burcu kadınının en olumsuz özelliği kinci ve sinsi olmasıdır. İstediklerinde insanların canını fazlasıyla yakabilir. Yıkıcı özellikleri vardır. Uyum sağlamayı pek beceremezler. Dar görüşleri vardır. İnatçıdır ve onu düşüncelerinden vaz geçirmek hiç kolay değildir.

Paylaş: